teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 w rozpiętym rozporku czarna limuzyna gdzie wy wszyscy jesteście? w tobie miażdżę samochody niemodne tatuaże na złamanym barku ruchem windy ciągniesz mnie do nieba jak po klawiszach fortepianu przeciągasz palcem skórę nie pozwolisz mi rozpaść się na nowo w rytm narracji wciąż poruszasz głową [sub][/sub] [sub]Tekst był edytowany przez tera dnia 16-08-2004 02:44.[/sub]
Ona_Kot Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Pan czarnoskóry widzę, ma luksusowe przyrodzenie ;) gratuluję hahaha pozdr.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 i rozmiar i status społeczny... :))) Tera
Mirosław_Serocki Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Nieźle ujęty problem. Ot co. Chciałem napisać więcej ale ćmy latają. Pozdr.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jestem bardzo ciekawa Pańskiego zdania... będe czekała jak ćmy przelecą... Tera
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 jak ja się cieszę że żyjemy w demokracji:)))) bo w demokracji jest coś takiego jak wolność słowa... {takie głupoty tu były - nie na temat wiersza - wykasowałem - bezet] muszę powiedzieć że wierszyk pt. królowa życia bardzo mi się podoba.... taki subtelny... delikatny...nie mogę się otrząsnąć z zachwytu... chociaż szczerze mówiąc nie wszystko jest dla mnie zrozumiałe w tym wierszu.. to chyba dlatego że jestem imbecylem.. ale każdy z nas jest trochę imbecylem.. czyż nie? np. cytuję "jak po klaiwszach fortepianu"... przepraszam ale nie wiem co to są klaiwsze... i w dodatku fortepianu... rym nowo-głową psuje całą kompozycję... chciałbym też wiedzieć do kogo jest skierowane pytanie...gdzie wy wszyscy jesteście? pozdrawiam... R.S. [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 19-07-2004 17:36.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 na pytanie nie odpowiem.... Tera
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. błagam panią.... ja tak chcę pojąć... chociaż jakaś wskazówka..
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wskazówki potrzeba?? prosze zerknąć na zegarek...
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to miał być dowcip?....znam lepszy... ..wariat uciekł z psyhiatryka..[dalej było bez sensu nie na temat wiersza - wykasowałem - bezet] [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 19-07-2004 17:39.[/sub]
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 czy mógłby To ktoś stąd zabrać??
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 A ja marzyłam o tatuażu na karku... Nie wiem czy go jeszcze zrobię :)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czyzby jakis mały kod kreskowy ?? :))
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niekonicznie... Nie lubię być "pospolita" ;)... Coś, co będę mogła powiększyć na całe plecy :)
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 ja sie zastanawiałam na karku nad taką ciernista aureola by potem ja dokończyc i jezusa zrobic na całe plecy... tzn. taki cień jego twarzy... juz to gdzieś widziałam i było.. zajebis.... Tera
Ola Fryziak Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja coś na karku... A potem dorobić na jednej łopatce skrzydło anioła a na drugiej demona...
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 też to gdzieś widziałam... bardzo ciekawy pomysł... ciekawe czy chłopakowi by sie spodobało :))) Tera
Patrycja Rosłoniec Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Zabrałaś mi pomysł :D... Coś w tym stylu chcę sobie wydziargać... Na pewno kojarzysz tatuaż Maynarda... Ja coś w tym stylu... A chłopak nie ma nic do gadania... Chyba, że internetowy ;)))
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. [nie na temat wiersza - usuwam - bezet] [sub]Tekst był edytowany przez Roman Bezet dnia 19-07-2004 17:44.[/sub]
R.S. Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 lepsze oczywiście niż moje wiersze:))))...
Rekomendowane odpowiedzi