Fanaberka Opublikowano 14 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 między ciepłym ogrodem a rozpędzoną chmurą - dzwonki sikorek www.photobucket.com/albums/hh128/Fanaberka/?action=view¤t=MVI_5722.flv
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się. ;] Pozdrawiam serdecznie
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai przyjemniaste i śpiew tak samo. A ja poluję na jakąś płytę ze śpiewami ptaków... Pozdrawiam Fanaberkę :)
Dominika Iks Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai przyjemniaste i śpiew tak samo. A ja poluję na jakąś płytę ze śpiewami ptaków... Pozdrawiam Fanaberkę :) Zgadzam się, wiosenno milusie, cieplutkie i optymistyczne. Już zakładam słoneczne okulary! A płytki takowe widziałam w media markt. Solistą Skowronek i chórki jakiegoś innego skrzydlatego bractwa.
Orston Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai przyjemniaste i śpiew tak samo. A ja poluję na jakąś płytę ze śpiewami ptaków... Pozdrawiam Fanaberkę :) Zgadzam się, wiosenno milusie, cieplutkie i optymistyczne. Już zakładam słoneczne okulary! A płytki takowe widziałam w media markt. Solistą Skowronek i chórki jakiegoś innego skrzydlatego bractwa. Dzięki serdeczne za namiar. Pozdrówka - Marek
Ann N.N. Opublikowano 14 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai przyjemniaste i śpiew tak samo. A ja poluję na jakąś płytę ze śpiewami ptaków... Pozdrawiam Fanaberkę :) Mam trzy takie płyty. ;] Jedna z koncertami znad strumienia i z łąki. ;]
Fanaberka Opublikowano 15 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Idzie wiosna, kwitną drzewa, Orstonowi ptaszek śpiewa. :-D
Ann N.N. Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :o)
Orston Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hai przyjemniaste i śpiew tak samo. A ja poluję na jakąś płytę ze śpiewami ptaków... Pozdrawiam Fanaberkę :) Mam trzy takie płyty. ;] Jedna z koncertami znad strumienia i z łąki. ;] :) Ja też kcem!
Orston Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :)) tchnienie wiosny na łąkach to i ptaszek śpiewa bo pod drzewem w pąkach Fanaberka, Lenka, Ewa :))
Ann N.N. Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam trzy takie płyty. ;] Jedna z koncertami znad strumienia i z łąki. ;] :) Ja też kcem! Zobacze co da sie zrobic. ;]
jasna Opublikowano 15 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. One naprawdę, jak dzwoneczki. Szkoda, że chmura (na filmie) odpłynęła. Fajnie Fanaberko :-))
Fanaberka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Teraz im jajka w głowach! Sprzątają budkę lęgową. :-)
Fanaberka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :-)
Fanaberka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Miałam kiedyś taką ambicję, żeby nauczyć się rozpoznawać głosy ptaków, ale to dla mnie za trudne - nie to ucho. Dzięki :-)
Fanaberka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. One naprawdę, jak dzwoneczki. Szkoda, że chmura (na filmie) odpłynęła. Fajnie Fanaberko :-)) Chmura dopiero nadpływała. Gdyby cwaniak sikor się nie zorientował że go filmuję i jeszcze trochę tam posiedział - byłaby. Dzięki, Jasna.
aluna Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Piękny obrazek!!! między ciepłym ogrodem a pierzastą chmurką odlatujące sikorki Pozdrawiam wiosennie!
Fanaberka Opublikowano 16 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Przepadł związek z tytułem, ale przecież w haiku tytuł jest surowo wzbroniony. ;) Dzięki.
aluna Opublikowano 16 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Marca 2009 Myśle że nie została zachwiana otoczenia z natura!Jeżeli tak to bardzo przepraszam! Pozdrawiam!
Rekomendowane odpowiedzi