PanKawowy Opublikowano 9 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 Ósmy… Każdy miesiąc go ma… Tylko dziś na Czerwono w kalendarzu Dlaczego? Zdmuchujemy kurze z szafy W oczekiwaniu na każdą z Was… Ogól mordę bratku Nie lamentuj nad złamaną świecą Kup kup kup Nową! Dziś będzie specjalnie i wyjątkowo Pozmywałem swoją drogą Moja droga! Szefem kuchni dziś zostanę… Będę milczał Nie przeklinam… Oto masz swój dzień Coś jak urodziny… Tylko wszystkie je macie Nawet teściowe… Zachowuj się przy stole Panie mężczyzno/mężu/chłopaku/synu/narzeczony Zdrajco/skurwysynie/kłamco/pasierbie/złodzieju/ Nie tylko raz do roku… Ósmy Każdy miesiąc go ma… Codziennie miej go w W czerwieni kalendarza… Kto w swej władzy nakazuję Czynić tak tylko jednego dnia? Szanuj kochaj nie udawaj małpy.
Jimmy_Jordan Opublikowano 9 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2009 puenta jest na tyle uniwersalistyczna, że przeczytaj ją sobie jako komentarz ode mnie Jimmy
JacekSojan Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 pierwsze dwa wersy - i....koniec; to nie kawa panie kawowy - to lura; J.S
Agata_Lebek Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 "Zdrajco/skurwysynie/kłamco/pasierbie/złodzieju/" Przy tym wersie brakuje bukietu goździków i wódki...
mały_dzielny_toster Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 Hm.... Co to ma niby być?
BARBARA_JANAS Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))))
Dariusz Sokołowski Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahahahahah aaaaaaaahahahahhaa, se tnie!
Rekomendowane odpowiedzi