Tova_Brink Opublikowano 8 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 nie mam ci nic więcej do przewidzenia ponad twoją głową półotwartą którą losowo połykasz wibracje - okulary zostwiłeś w domu szkoda, że nie spotkaliśmy się wcześniej gdy ja cwałowałem po mieście na strusiu a ty rządziłaś w powietrzu na miotle z włosiem sowich piór wczoraj jeż pokazał mi język wyprzedzając mnie na zebrze tak sobie myślę od kilku rykowisk: morze zamarznie, jesli w nie spluniemy i przejdę do ciebie z walizkami na postronkach otworzymy domowe zoo kiedy tylko stąd nas wypuszczą
Messalin_Nagietka Opublikowano 8 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Marca 2009 "postronkch" zabawa - wprawka MN
JacekSojan Opublikowano 10 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Marca 2009 wybacz - ale dla mnie to infantylne; ot - taka wolność wyobraźni bez odpowiedzialności; J.S
Jimmy_Jordan Opublikowano 11 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a jednak masz i to sporo, mały sofizmacik wyszedł, no chyba że to ona do ciebie w te słowa... ale to powinno być zanaczone zdrówko Jimmy
Rekomendowane odpowiedzi