ula Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 nasze plecy grzał ciepły mur siedzieliśmy przy sobie jak dwa stare koty ja dla ciebie ty mruczałeś na swoje mieliśmy przed sobą kosz cała przyszłość były w nim późnojesienne jabłka tym razem nie chciałam być pierwsza czekałam aż coś powiesz ale zjedliśmy tylko zdrewniałe marchewki
Baba_Izba Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podoba mi się ujęcie tematu, zastanawiam się, czy nie lepiej by było jeszcze trochę więcej niedomówień, coś w rodzaju:" nasze plecy grzał mur siedzieliśmy blisko jak dwa stare koty mruczałeś mieliśmy przed sobą kosz późnojesiennych jabłek cała przyszłość tym razem nie chciałam być pierwsza czekałam zjedliśmy tylko zdrewniałe marchewki" Pomyśl, bo bardzo mi się podoba, to o czym napisałaś. Serdeczności - baba
I.Chmara Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Tak jakbym widziala swoj aktualny zwiazek, tez ciagle na cos licze z jego strony, ale nadal musze zjadac te marchewki. Fajny
kasiaballou Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Spróbuj przeczytać bez bolda. Ciekawy wiersz. Pozdrawiam :) kasia
ula Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Babo, Kasiu, właściwie obie Wasze wersje podobają mi się i rzeczywiście można przerobić ten wiersz na wiele fajnych sposobów, więc to chyba jego atut:) przez chwilę wiersz zostawię jeszcze tak, bo jest świeżutki i musi dojrzeć do rozkrajania:) dziękuję Wam:))
ula Opublikowano 4 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety z jedzeniem marchwi też można przedobrzyć.. uściski:)
bazyl_prost Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 niedomówiony , ta przeróbka Kasi jak z więzienia,dodał bym osnowę albo jakiś jasny punkt kot zdominował nastrój
bazyl_prost Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 może być czekałam aż coś powiesz świerszcz przerwał
bazyl_prost Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 bardzo ładnie i jaka akcja z tym świerszczem Ulu
I.Chmara Opublikowano 4 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. niestety z jedzeniem marchwi też można przedobrzyć.. uściski:) Oj mozna, juz mi bokiem wychodzi. Pozdr.:)
ula Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie może być świerszcz zmieniłby sens jakoś mi tu.. poza tym kocia dominacja, więzienna wersja.. zaskakujesz pozdrawiam:)
ula Opublikowano 5 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 5 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. cieszę się, że mogę przeczytać taki sympatyczny komentarz po bardzo niesympatycznym dniu.. dziękuję:)
Rekomendowane odpowiedzi