Judyt Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za depnięcie Krzysiu, obecność ludzia przy ludzie jest bardzo ważna tak to już jest; a wizyta cieszy;bazgrolnie dziękuję , a zastanawiam się czy tego nie przerwać(...), w sensie zniknąć z tej zieleniastej na dober m..bo bazgroluję już dość długo i na co to przyszło(...:); J. serdecznie
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za depnięcie Krzysiu, obecność ludzia przy ludzie jest bardzo ważna tak to już jest; a wizyta cieszy;bazgrolnie dziękuję , a zastanawiam się czy tego nie przerwać(...), w sensie zniknąć z tej zieleniastej na dober m..bo bazgroluję już dość długo i na co to przyszło(...:); J. serdecznie Ja też wier-szydełkuję lat dzieściaparę. "Już szron na głowie, już nie to zdrowie, lecz w sercu.."......coś, czasem. Nie znikaj Judyto, bez Ciebie będzie nudno na zielonej (łące?). Pozdrawiam. KKK Ciekawe czy Puchatek miał kompleksy ? Bo ja mam ogromne jak Stumilowy Las jestem zarozumiały brzydki garbaty głupi gruby i .............. i głodny Czas na małe Conieco . Krzyś (Tak gdzieś około 1982 się napisało samo.)
Judyt Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki za depnięcie Krzysiu, obecność ludzia przy ludzie jest bardzo ważna tak to już jest; a wizyta cieszy;bazgrolnie dziękuję , a zastanawiam się czy tego nie przerwać(...), w sensie zniknąć z tej zieleniastej na dober m..bo bazgroluję już dość długo i na co to przyszło(...:); J. serdecznie Ja też wier-szydełkuję lat dzieściaparę. "Już szron na głowie, już nie to zdrowie, lecz w sercu.."......coś, czasem. Nie znikaj Judyto, bez Ciebie będzie nudno na zielonej (łące?). Pozdrawiam. KKK Ciekawe czy Puchatek miał kompleksy ? Bo ja mam ogromne jak Stumilowy Las jestem zarozumiały brzydki garbaty głupi gruby i .............. i głodny Czas na małe Conieco . Krzyś (Tak gdzieś około 1982 się napisało samo.) :) samo się pisze, a raczej nie -tylko się..jakoś takoś Góry- pomagają zdaje się; piękny jest Krzysztof, dzięki b.za niego, pewnie miał w końcu to tylko mały niezdary miś; J. zielona łąka jest tam gdzie nie każdy chce dojść, a po prostu tutaj jest zieleniasto i już; więcej publicznie nie powiem sama z się; J.
Rekomendowane odpowiedzi