Krzysztof_Kurc Opublikowano 28 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 Sypkim wybielaczem zimy plamy po jesieni wyprane. Na przewodach suszą się miejskie ptaki dokarmiane słońcem. Może przebudzenie jutra mgłę ciepła przyniesie, z lodowców dachów kra w rynny ruszy a wiosna oddechem sople utrąci. 1
Judyt Opublikowano 28 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Lutego 2009 na sznurkach suszą się miejskie ptaki - ano często obserwuję, a nigdy bym tak tego nie zapisała; fajnoKrzysztofie opisowo-obserwacyjnie z zamyślunkiem(...) (:J.
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest w miarę dobrze. Trochę za dużo, ale daję szansę. Wybielaczem zimy plamy po jesieni wyprane. Na sznurach przewodów suszą się miejskie ptaki przebudzenie ciepło przyniesie, tu nie mam pomysłu. z lodowców kra w rynny ruszy a wiosna sople utrąci W każdym razie pierwsza część dobra. Pozdrawiam
jacekdudek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybielacz, słońce, mgła i oddech, reszta zgrabna z nutą senty...-kra w rynny ruszy- naj tego teksta,pozdr
vacker_flickan Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 i? o czym właściwie to jest?
Agata_Lebek Opublikowano 1 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sznury przewodów jeszcze przemyśl . Lubię wiosenne klimaty i dobre zakończenia. Plusk z pozdrówką :)
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Judyto, napisałabyś, tylko żeby wisiały a nie siedziały (te ptaki oczywista), stanąć na głowie. Spróbuj kiedyś, mnie udało się. ;) Pozdrawiam. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jest w miarę dobrze. Trochę za dużo, ale daję szansę. Wybielaczem zimy plamy po jesieni wyprane. Na sznurach przewodów suszą się miejskie ptaki przebudzenie ciepło przyniesie, tu nie mam pomysłu. z lodowców kra w rynny ruszy a wiosna sople utrąci W każdym razie pierwsza część dobra. Pozdrawiam Dzięki za komentarz i poradę, jak zwykle długo będę przegryzał się przez wszystkie wersje. Mam tylko nadzieję że wybiorę właściwe rozwiązanie. Pozdrawiam wieczornie. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wybielacz, słońce, mgła i oddech, reszta zgrabna z nutą senty...-kra w rynny ruszy- naj tego teksta,pozdr Może i tak, mam taką manierę że za dużo...słów. Dziekuję za wizytę i czytanie. KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oczekujesz odpowiedzi ? Pozdrawiam KKK
Krzysztof_Kurc Opublikowano 2 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sznury przewodów jeszcze przemyśl . Lubię wiosenne klimaty i dobre zakończenia. Plusk z pozdrówką :) Wiem że ta "suszarka" nie pasuje do reszty strychu, ale jakoś (przynajmniej chwilowo) nie stać mnie na inną. Może nocą uda się pomyśleć inaczej. Pozdrawiam KKK
Agata_Lebek Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sznury przewodów jeszcze przemyśl . Lubię wiosenne klimaty i dobre zakończenia. Plusk z pozdrówką :) Wiem że ta "suszarka" nie pasuje do reszty strychu, ale jakoś (przynajmniej chwilowo) nie stać mnie na inną. Może nocą uda się pomyśleć inaczej. Pozdrawiam KKK Albo przewody, albo sznury. Probonowałam juz na W : na przewodach suszą się miejskie ptaki. Pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 3 Marca 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Agato, jak zwykle z opóźnieniem ale...zmieniłem. Pozdrawiam. KKK
Judyt Opublikowano 3 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Judyto, napisałabyś, tylko żeby wisiały a nie siedziały (te ptaki oczywista), stanąć na głowie. Spróbuj kiedyś, mnie udało się. ;) Pozdrawiam. KKK aha, ciekawe, a mnie się wydaje że ptak jak to ptak raz wzlatuje a raz siedzi na słupie po prostu, ano da się(:J.
Rekomendowane odpowiedzi