zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 oddam całkowicie za darmo! depresję śliczą napędzaną mieszanką nostalgii i melancholii w ramach promocji dorzucę wór wyrzutów sumienia z własnych upraw ekologicznych cena do uzgodnienia - istnieje możliwość podmianki na motyle w brzuchu gwiazdy w oczach lub ściskanie w dołku nawet za pólitra czystej kryniczanki adres do zapamiętania w czwartej stronie świata gdzie w ogrodzie malwy kwitną domek ociosany z przypadłości pod wiekową miodną lipą numer domu- piąty szczebel starej ławki co się zgubił w szukaniu miłości
Magda_Tara Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 w życiu !!! żadnej podmianki nie będzie!!! :))))) ani motyli w brzuchu ani ściskania w dołku nie oddam! za żadną cenę :)))))))) ale podoba się baaaaardzo! :*
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co ja biedna pocznę, komu oddam te namientnosci do złości?:P:P)))))) cmoook
kasiaballou Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :D! - motylki i półlitrówkę biorę, reszty nie udźwignę - pomogłam? Ciepełka :) kasia
aluna Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Och i ech podłączam się do powyższego tekstu...żeby tak ...! Uściski!
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 kasiu motylki dla mnie dia ciebie nostalgia ewen.tu.alnie melancholija:P cmoook
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i co nie bierzesz? :( cmoook
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. też tak masz, ło matulu, tyle nas:) cmook
adam_bubak Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 ja mogę ale za dopłatą i z ważną kartą gwarancyjną. O, i dostawa do domu - aż tak zdesperowany nie jestem, zresztą, jak ja w tej cudzej depresji trafię potem do siebie? Pozdrawiam Adam
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Adamie, łatwiej trafić z cudzą jak własną hodować na dłoni :) dzięki za dowcipny komentarz popielcowo, cmoook
teresa943 Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 ale się porobiło depresyje i inne melancholije za darmo i nawet dopłacają tego jeszcze nie było więc dla porządku gdyby się kto znalazł co wielce na takowe pożądliwy to swoją na dokładkę dołożę psze pani wszak u mnie całe pęczki smętku zwisają i nikt ich nie chce sama ignoruję więc wybacz, Stasieńko...nie chcę depresji... ale wiersz kupuję...naprawdę świetny :) cmooook!
Franka Zet Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Stasieńko, interesuje mnie ten adres - albo tak mieszkasz, albo byś co najmniej chciała Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ach, jak zatęskniłam do lata, do zapachów lipowych, do wieczornych ławeczek. Jejku, pięknie napisałaś, pieknie :)))
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Franko, adres całkowicie prawdziwy!!!!!!!!! pod lipą ławeczk bez szcebeleczka, małwy i inne kwiecie w ogrodzie- to moje hobby!!!!!! gdybyć była na Nk, to bym ci pokazała!!!!! cmoook
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. u ciebie na pęczki a u mnie już pączki nowego kwiecia- nerwicomaniii dzięki tereso, cmoook popielcowy
Marlett Opublikowano 25 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Stanko! ja za darmo oddam doła niech przyleci miodna pszczoła i wypełni miodem szklanki humor zmieni poetki - koleżanki PozdrawiaM:))))
zak stanisława Opublikowano 25 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. doła miałam wczoraj dzisiaj się zmieniło bo cos w uchu mi strzeliło a na głowę popiół z miodem się zsypał cmoook Marlett
Rekomendowane odpowiedzi