Marusia aganiok Opublikowano 20 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 między niebem a ziemią od czasu do czasu nieuwaga krzepnie na kamieniach pozostawiając przestrogę
Maggie Grape Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Nie wiem, czy do końca chwytam ten wiersz, ale intryguje mnie, tak jak wszystkie miniaturki. Trochę jednak jakby mi czegoś brakowało, jakiejś mocnej pointy, sama nie wiem- kropki nad "i"?
bestia be Opublikowano 20 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2009 Mini dla cepra aj Ty góralko, tylko nie cepry, bo by do zakopca kolej do tej pory nie dojechała, a grule ty masz :):):):) pozdrawiam bestia
bezsenna81 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 trochę za mało mi czegoś no ale pole do interpretacji ogromne:)
teresa943 Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo cenna przestroga góry są niebezpieczne...cepry nieraz zapominają lub lekceważą... a głębiej...też można się doczytać... Marusiu, świetna mini serdecznie pozdrawiam :) Krysia
Jacek_Suchowicz Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 dobrze żę krzepnie ale zdarza się że i zakrzepnie - exitus dobrze, że tak to widzisz dość często brawura pozdrawiam ps. miniaturkę plusuję
Baba_Izba Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Czasem ludziom brakuje wyobraźni, czasem jedna mała chwila szaleństwa, a wiersz bardzo mi się podoba. Pozdrawiam - baba
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no jak nieuwaga pod postacią nieostrożnego czlowieka krzepnie na amen to cóż można mocniejszego? Pozdr. i dzięki śliczne :>)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oo tak, tak o tym się tak rozpisałam.Dziękuję ślicznie pozdr. :>)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję za plusowanie i dodam tylko, że właśnie to miałam na myśli.Pozdrawiam pięknie i dziekuję :>)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o pole faktycznie duże, bo moze taki nieuważny turysta się tylko poobijać, ale może i co gorsze się przytrafić. Dziękuję pieknie pozdr. :>)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo cenna przestroga góry są niebezpieczne...cepry nieraz zapominają lub lekceważą... a głębiej...też można się doczytać... Marusiu, świetna mini serdecznie pozdrawiam :) Krysia Krysiu bardzo dziekuje i pięknie pozdrawiam :>)
Marusia aganiok Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. oj grule ci u mnie na jesieni można kopać, na te czasy to dudki lepsze się zdają. :>) Pozdrawiam pięknie i dziękuję :>)
Rafał Dramiński Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Mnie również wiersz przypadł do serca. To jest to, co lubię - "zwięzłość produkująca wieloznaczność i wieloznaczność istniejąca na przekór zwięzlości", jak to ładnie nazwał pewien Poeta.
kasiaballou Opublikowano 21 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Gdyby nie wyobraźnia i odrobina szaleństwa, pchalibyśmy taczki na kwadratowych kołach ;) Moralizatorsko i samozachowawczo - tak sobie. Pozdrawiam, Marusiu :) kasia
Nata_Kruk Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Klimaty górskie, (...) "nieuwaga krzepnie na kamieniach" (...)... hmm... w sumie... można i tak, jednak wrażenie mieszane. Pozdrawiam... :)
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dziękuję i ślicznie pozdrawiam:>)
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no i dobrze, że się miesza, bo wtedy jest jakiś ruch w "interpie'' :>) ślicznie dziękuję i pozdrawiam :>)
Marusia aganiok Opublikowano 22 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasi, bo Kasia wie że czasem to wszystko nie wystarczy; odnoszę wrażenie, że tych nierozważnych z każdym rokiem przybywa. W górach jakby więcej:>) Pozdrawiam Kasiu :>)
kasiaballou Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję Kasi, bo Kasia wie że czasem to wszystko nie wystarczy; odnoszę wrażenie, że tych nierozważnych z każdym rokiem przybywa. W górach jakby więcej:>) Pozdrawiam Kasiu :>) ??? - frapujące... Pozdrawiam, Marusiu. p.s. Kasia lubi górali, ale ceprów jeszcze bardziej. :)
Rekomendowane odpowiedzi