bestia be Opublikowano 16 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Lęk wyrwał mnie ze snu, ciało oddzielał od kości, powieki więziły słone łzy jestem wśród demonów. Pokraczne mary nad głową wskazują mordercze czyny. Nie chcę z nimi przebywać, przeciwstawić się nie mogę. Z oddali dobiegają głosy kumulując się w uszach. Mam dość tych dźwięków, natarczywie się powtarzają. Myślami przeklinam wódkę muszę wypić, bo zwariuję. Wkładam rękę do kieszeni nie ma nawet na denaturat. Ten, co nigdy nie dotknął dna nie usłyszy odgłosów kroków.
teresa943 Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Ten, co nigdy nie dotknął dna nie usłyszy odgłosów kroków. problem "zalewania robaka", dramatyczne zwierzenie alkoholika... to prawda, trudno zrozumieć, dopóki samemu się nie upadło na dno... wiersz zrobił wrażenie... serdecznie pozdrawiam :)
aluna Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Poruszył mnie Droga bestio...!!!Świetny! Uściski!
Magda_Tara Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 a potem...dwanaście groszy... jakoś nie powaliło, ale może przez to skojarzenie... :)) nie, jednak nie powaliło, również w drugim czytaniu.
Lena Achmatowicz Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 "Ten, co nigdy nie dotknął dna nie usłyszy odgłosów kroków." ? raczej nie dotknęłam dna (zawsze może byc gorzej) - a kroki słyszę :/
Matmi Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 Dobry, dobry wiersz. Drażnią mnie trochę odgłosy kroków. Lepszy byłby wg mnie ogłos kroków. Wg, mnie oczywiście i mojego spaczonego gustu. Pozdrwiam.
Judyt Opublikowano 16 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2009 ciekawy, dobry wiersz bestio, ale to jest niekonsekwentne: Nie chcę z nimi przebywać, przeciwstawić się nie mogę' ale pewno tak to ma ten wierszowy lud, podmiot lir. czy jakoś tak(...);J.
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Tereso dziękuję za odwiedziny i że w jakims tam stopniu przypadł do gustu serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzieki Alunka za przeczytanie i wizytę, miło mi, że się spodobał serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 nie, jednak nie powaliło, również w drugim czytaniu. Magdo dzięki za komentarz i przeczytanie2 razy, bywa , cóż mogę powiedzieć może następny będzie inny. Jednak miło Cię gościć , bo odwiedziłaś mnie pierwszy raz. serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Lena ja też nie dotknąłem dna, a i kroków nie słyszę. Jednak dzięki za odwiedziny i przeczytanie serdecznie pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Matmi dzięki za odwiedziny i sugestie zastanowię się nad nią, może i masz rację miło pozdrawiam bestia
bestia be Opublikowano 17 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Judytko dzieki za odwiedziny i przeczytanie, bo jak ma wizje i głosy to raczej nie może się przeciwstawić tym omanom. To tylko szczegół serdecznie pozdrawiam bestia
bazyl_prost Opublikowano 22 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2009 to jak kumulacja antytendencji
Rekomendowane odpowiedzi