Krzysztof_Kurc Opublikowano 13 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2009 Nie ufaj mi bo nie wiem kim jestem, Nie pamiętaj co powiedziałem bo obietnice z ust nikogo nic warte. Nie wymagaj wierności gdy mgła, gdy przywiązanie i potrzeba panują, a Ty i ja w braku miłości zagubieni szukamy podmuchów zrozumienia za warg bramami, za snu kotarą. I tylko być musisz, bym ja istniał.
bestia be Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 tylko bądz, bym ja istniał.--tak bym zakończył , gdyż,, musisz "to narzucasz i ,, być"raczej ten bezokolicznik nie pasuje pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 14 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Krzysztofie! Nie rozumiem, dlaczego wybiórczo stosujesz przecinki...brak konsekwencji? Stawia się zawsze przed: "bo, gdy"...u Ciebie bywa różnie... A wiersz mi się podoba. Lubię takie ciepłe klimaty. Peel w sposób szczególny wyznaje miłość "I tylko być musisz, bym ja istniał" - chwyta za serce :) Serdecznie pozdrawiam.
Krzysztof_Kurc Opublikowano 21 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2009 Dzięki za czytanie i zrozumienie, maniera związana z interpunkcją niestety jest wynikiem tego, że gdy dwadzieścia i parę lat temu zaczynałem pisać postanowiłem nie używać przecinków i kropek. W zamian budować sposób odczytywania wierszydła poprzez układ wersów. Pozdrawiam serdecznie. KKK
Rekomendowane odpowiedzi