Juna Sid Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jest na świecie słowo Które powiedzieć Ci chcę To słowo miłości pożądania Cię Miłość piękniejsza jest niż róży kwiat Choć czasem raniąc jak właśnie miłość ta Słowo miłości opisać próbuję Chyba się nie da słów mi brakuje I w krótkich dwóch słowach Powiedzieć Ci chcę Wreście zrozumiałam ja Kocham Cię
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 no dobra dobra, to już znam:P miłość... heh... ładny średnio rymowany, ale ogólnie taki nawet wporzo... pisz więcej :]
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 blogowa poezja, która nie jest wiele warta. nadaje się najwyżej do wpisania w pamiętnik niezbyt posuniętej w latach dziewczynki. pozdrawiam D.W.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 a mi się ten wierszyk bardzo podoba... może nie jest strasznie profesjonalny ale prosty i piękny w swojej prostocie... zaczynają mnie wkurzać te wiersze które musze czytać 20 razy zanim coś załapię, a tych tu nie brakuje... więc gdy zdarza się zwykły ładny wiersz to jestem happy :P pozdro Wiktor
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. panie Wiktorze, bądźmy poważni. chodzi o to, że to nie jest zwykły, ładny wiersz, ponieważ jest w nim tyle błędów technicznych i nie tylko, że nawet nie można powiedzieć, że to jest wiersz. składnia, rymy, rytmika, błędy logiczne, błąd ortograficzny, nieuzasadnione inwersje, które służą tylko do uzyskania kiepskiego rymu, jednosylabowe wyrazy na końcu wersów i to w ilości przekraczającej wszelkie granice zdrowego rozsądku, powtórzenia. to wszystko zauważyłem przy pierwszym czytaniu. nie chodzi tutaj o treść, bo to jest sprawa drugorzędna. chodzi o ujęcie tematu i jakość przekazu. pozdrawiam D.W.
Juna Sid Opublikowano 4 Września 2004 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Jeżeli coś się panu nie podoba to prosze już nie czytac moich wierszy, bo ja je piszę dla prostych ludzi, których nie obchodzą błędy tylko to czy mogą coś z niego wynieść.
Wiktor Desiczewski Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 z jednej strony się zgodzę, aczkolwiek nie jest on aż tak przekręcony... da radę go przeczytać i da radę go zrozumieć.. trochę jest w nim rymu, ma ogólny sens, więc może być... mi się podoba... no ale jak widać, co człowiek to inny gust pozdro Wiktor
Damian_Woland Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jeżeli coś się pani nie podoba w komentarzach, to proszę nie zamieszczać wierszy i proszę pamiętać, że publikuje pani w serwisie poetyckim, który charakteryzuje się tym, że ma uczyć pisania dobrych wierszy. jeżeli to za trudne, to po co męczyć czytelników? z tego wiersza, mimo najszczerszych chęci, nie wyniosę nic oprócz przekonania, że tak nie powinno się pisać. pozdrawiam D.W.
teraa Opublikowano 4 Września 2004 Zgłoś Opublikowano 4 Września 2004 wąskotorówka... u mnie na bloku sprayami napisali podobne teksty... Tera
Rekomendowane odpowiedzi