Marusia aganiok Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 dlugo pisał do rysunków się nie przyznawał umiał zacierać jak kura nie pamięta gdzie położył znajomość ciagle nie wie czyja ręka głaszcze stłamszone sumienie pomiedzy włosami więcej miejsca łysina wystarczy by już tyle nie błądzić odbitym światłem poprowadzi przez resztę dnia
JimMo Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Czyżby nuta z autobiografii, odezwała się w tym wierszu?:)Tak czy inaczej wiersz na + ode mnie conajmniej zasługuje:)
HAYQ Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Myślę, że to częsty przypadek. Chociaż znajomości kładą się dzisiaj i bez przyczyny. Zapieprz. Nawet na kino brakuje czasu. Ładny przekaz i ta busola na łysinie też świetna. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Mmarusiu, bardzo...a to świetnepomiedzy włosami więcej miejsca łysina wystarczy by już tyle nie błądzić pozdrawiam :)
allena Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 łysa głowa powinna oświecać a nie tylko świecić odbitym; i cóż poradzić, ze tych świecących coraz więcej:) a.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. bardzo dziękuję i ślicznie pozdrawiam :>)
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Witaj HAYQ - bardzo dziękuję i ślicznie pozdrawiam:>)
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no bo mówią, że na mądrej głowie włosy nie rosną a ja wiem, że to zwykły frazes:>) Dziękuję i ślicznie pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak, o tak! Dziekuję i ślicznie pozdrawiam:>)
Oxyvia Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 łysina wystarczy by już tyle nie błądzić odbitym światłem poprowadzi przez resztę dnia Ten fragment jest kabaretowy: facet przyświeca sobie łysiną, jak górnik latarką czołową w kopalni. ;-) Natomiast poprzednia część wiersza nie rozśmieszyła mnie, raczej jest dla mnie trochę smutnawa. Jedno nie pasuje do drugiego. Zrobiłabym z tego dwa wiersze, każdy o czym innym. Pozdrawiam.
Marusia aganiok Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Oxywio dziękuję ślicznie. Pewnie, że mogę rozpisać, ale czyż to nie starym częściej wypadają włosy i sam fakt bywa smutny, ale jak w życiu - niektórzy biorą sobie do serca, że się gorzej miewają sprawy, a inni nie i myślę, że potrafą łysą głowę "wykorzystać" :>) Pozdrawiam :>)
bestia be Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 dla mnie jest super podoba sie pozdrawiam bestia
Marusia aganiok Opublikowano 11 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Ślicznie bestyjko dziękuję i pozdrawiam też ślicznie :>)
Rekomendowane odpowiedzi