jogurt Opublikowano 8 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Gałęzie ciał wikliny splecione pnące się ku obłokom z których deszcz naszego potu prowadząc cię tęczą rozkoszy do miejsc w których u mego boku ciało ogniem się staje a krzyk płomieni oświetla drogę z czerwieni kwiatów i kolców po których stąpamy czekając co będzie dalej.
billbuf Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ci.Po..Wiem. .
Ewel K Opublikowano 8 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2009 Jogurt nie pozostawił czytelnikowi przestrzeni do oddechu przy czytaniu, mam wrażenie tworzenia się powoli labiryntu myślowego - na upartego byłoby można to i bełkotem... ale nie powiem;) pozdrawiam
mały_dzielny_toster Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Może chociaż trochę pokory i warsztat?
jogurt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ci.Po..Wiem. . nienawidzę słowa ci. kojarzy się z pi. dziękuj.ą
Pancolek Opublikowano 9 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Również polecam Prison Break'a czytelnikom
jogurt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ewel. k przepraszam za zaniedbanie, lecz nie dopisałem "uwaga wzmacnia orgazm"
jogurt Opublikowano 9 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wiklina ucieleśniona w splecionych gałęziach? raczej nie dla mnie ;) gałęzie i obłoki to wyżyny nie ucieleśnienie, brakuje interpunkcji, tak?, wiem, lecz orgazmy są różne, czytaj jednym tchem lub zastosuj przecinek cześć pchełko
Fanaberka Opublikowano 10 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Widzę baaaardzo początkującego hm... poetę. gałęzie ciał, deszcz potu, tęcza rozkoszy, krzyk płomieni - istna Apokalipsa.
jogurt Opublikowano 10 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. gałęzie i obłoki to wyżyny nie ucieleśnienie, brakuje interpunkcji, tak?, wiem, lecz orgazmy są różne, czytaj jednym tchem lub zastosuj przecinek cześć pchełko cześć jogurcie śpieszę donieść, że jednym tchem, czy też z przecinkiem, po przeczytaniu onego, orgazma nie dostałam żadnego :( napisz może coś mniej 'rokokowego'? trening czyni mistrza, więc pisz pisz pisz......i pisz! a jak już zostaniesz sławnym poetą, to się zgłoszę po autograf pozdrawiam, :) cześć! nie chcę być sławny, tylko chciałem Twego orgazmu będę się starał dalej, może kiedyś pokłony!
Agata_Lebek Opublikowano 11 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Lutego 2009 Deszcz potu? ciało ogniem? tęcza rozkoszy? krzyk płomieni? Minus murowany ;) Pozdrawiam.
Mirosław_Butrym Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Sierpnia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Troszkę nie do końca dopracowany wiersz, na warsztat z nim !. Pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi