Tomasz_Biela Opublikowano 3 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 pozamieniaj dreszcze na deszcze w nocy za oknem będę zamierał wstajemy szumnie nasłuchując jak oddycha powietrze dławiąc się zamianą przez to okno widać łamanie kości w błyskach mówisz do mnie: już jest cicho i bezpiecznie a dookoła nas dał się ugłaskać rozpętany minotaur
Judyt Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 to jest spojrzenie na świat? zamieranie mnie się podoba, tyle, że te deszcze jakoś nie wiem, hm no no...Tomku; ugłaskać minotaur -to chyba dżungla(; płoniaście
Ewel K Opublikowano 3 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 3 Lutego 2009 Ale ładnie:) mi z kolei się deszcz podoba, jakoś tak letnio mi się kojarzy, chociaż nie wiem, czy powinno - ale dobre i to. Końcówka bardzo ciepła, podoba się;) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 zajebiste metafory superasto pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Tomku!mówisz do mnie: już jest cicho i bezpiecznie a dookoła nas dał się ugłaskać rozpętany minotaur Jak najbardziej "rozumiem"... Podobasie sposób przekazania uczuć. Cieplutko pozdrawiam :) Krystyna
Gregory House Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie również podoba się deszcz, a reszta jest chyba rzeczą gustu - zależy od tego, jakie wiersze się lubi.... tak więc po prostu- Pozdrawiam.
Tomasz_Biela Opublikowano 4 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. mnie również podoba się deszcz, a reszta jest chyba rzeczą gustu - zależy od tego, jakie wiersze się lubi.... tak więc po prostu- Pozdrawiam. przyzwyczaiłem się do tego że moje teksty są odbierane jako gnioty niezrozumiałe / ale piszę już jakiś czas bo mi lżej się trawi to i owo/ więc w porządku /. dzięki za wzgląd /
Gregory House Opublikowano 4 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 4 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie, dla mnie nie napisałeś gniota. gniotem jest coś, w czym nie ma przesłania, po prostu jest kiepskie a Ty napisałeś wiersz, który treścią mnie nie zachwyca, ale dla innych może być dobry - rzecz gustu. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi