żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Witam, jestem nowy na forum. Po kilku przeżyciach w ostatnich dniach postanowiłem napisać wiersz. Jest to mój pierwszy, więc proszę o wyrozumiałość. smutek i tęsknota gdzie się podziała jej siatka mogłem pomyśleć zanim wstawiłem bo potem mocno się zdziwiłem strumień krwi między drzewami samochód zaparkowany przy drodze siedzenie wygląda jak pobojowisko słońce już świeci nie wysoko biorę gąbkę do wyciarania szyb i w pawie oko wciskam potok zatamowany a honor uratowany
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 - świetne, prześwietne! proszę, o nową dostawę jeszcze dziś, hop lub hip.
Ewel K Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Temat jest dobry - na początek może być - kto wie, może znów jakieś wydarzenie sprawi, że zechcesz znowu napisać:) Nie mam weny na poprawki, choć pewne jest, że by się przydały. Może później wpadnę. pozdrawiam
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dziękuję za miłe komentarze. Naniosłem drobne poprawki, może teraz brzmi trochę lepiej. Czekam na jakieś sugestie od stałych bywalców tego forum. pozdrawiam, żylasty Drąg.
Andrzej Ludwiczak Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - mam sugestię do twojego nicka; gdybyś dodał "d"byłoby jeszcze lepiej: dżylasty drąg. nieźle, neźle!
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 A ja mam sugestię do twojego nicka; gdybyś dodał tam "chuj" byłoby Andrzej Ludwiczak Chuj, wiele z prawdą by się nie minęło, polecam to przemyśleć. Nie życzę sobie takich uwag jak Twoja dotyczących mojego nicku. Pomijając ten drobny incydent, bardzo podoba mi się to forum, chyba zagoszczę w nim na stałe. Czekam dalej na jakieś sugestie, lecz tym razem prosiłbym o sugestie dotyczące mojej twórczości a nie mojego imienia i nazwiska. pozdrawiam, Żylasty Drąg.
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pisownia poprawna, uwaga, podaję: chuj.
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Dziękuję Pani za drobną korektę pisowni, kłaniam się nisko i całuję.
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. - ależ Pan szarmandzki, doprawdy, nie trzeba. te całusy, mam nadzieję, w dłoń? :))
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Ależ tak, jak najbardziej. Gdzież indziej śmiałbym całować damę:)
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. uff! to dobrze. pozdrawiam
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Pozdrowienia z tak ponętnych ust są jak ogród pełen pięknych kwiatów, które swoją wonią oraz kolorem przyciągają wszystkich coraz blizej i blizej..
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ale Pan wie, że kobieta to...kobieta kiedy chce też czasem mówi -NIE tak proszę pana, wszak kobieta jest właśnie jak zwyczajny poeta. nadaje słowom dziwne brzmienia, zmuszając wszystkich do myślenia. widzi to czego czasem, nawet, nie ma. jest zła, że nie wiesz co jej trzeba. gdy spytasz o to tak zwyczajnie- uważaj, w depresji ją odnajdziesz przecież jej nie znasz, nie rozumiesz nie wiesz, co biedna teraz czuje. gdy pyta - jak jej płaszczyk leży? w odpowiedzi, nie musicie być szczerzy. nie po to inną dziewczynę chwali byście jej zgodnie przytakiwali czasem wstydliwie zapinając sukienkę liczy, że przytrzymacie rękę uczcie się tych przedziwnych sztuczek gdy branie chcecie mieć u dziewuszek gdy chcecie wiedzieć kiedy NIE znaczy, że nie chce, czy, że chce
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Przy Twej wypowiedzi jestem jak paczka śledzi jeden obok drugiego ciasno zapakowany. Przy Tobie czuję się jak raczkujące dziecko które jest słodkie lecz nic nie rozumie. Dzięki Tobie nabieram wiary w kobiety już nie wierzę ludziom co opowiadają bzdety.
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 rzekła róża do motyla pan nie gada, pan zapyla pojęcia nie ma głupi kwiatek że twórczy trud polega na tym by słowu nadać zgrabny rym a nie by prawda była w nim takie dosłowne traktowanie wierszy, wierszyków, rymowanek sprawia ze ością nieraz stanie najbardziej nawet smaczny rym i tak na przykład gdy o damie zaśpiewa rozmarzony samiec -jesteś jak waniliowy krem to trzeba czytać - ja cię zjem lub gdy wyszepcze, nie daj Boże- twe serce w dłoniach mych ułożę i pocałunki będę kradł -to znaczy, że jest zbój i drab więc zmykaj różo od motyla on płodzi wiersze, nie zapyla
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 raczkujący jeszcze w tej dziedzinie powiem tylko faceci to świnie nauki Twe do serca wezmę po przeczytaniu po raz drugi edit wciśnięty i już ani smugi. edit3. ile ważysz?
Magda_Tara Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 łaaaaaaaaaał! coś się zaczyna.... dziać! :)))))))))))
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tuszę, iż mam właściwą tuszę a przy tym delikatną duszę. codziennie w tenisa gram tra ta tam, tra ta tam a ty choćbyś nie wiem jak się wytężał to nie udźwigniesz taki mam ciężar; lecz ty żądzą rozpalony na kolana runiesz nie mogąc mnie nieść i wykrzyczysz tę pieśń: Kocham te twoje kilogramy Krągłość twych bioder Kuszący chód Kocham te twoje kilogramy Pełność cud piersi Figlarny ruch Kocham te twoje kilogramy Tak przez przekorę Do głupich mód Kocham te twoje kilogramy Ty jesteś przecież Największy w świecie cud dasz radę ;)
żylasty drąg Opublikowano 2 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 odpowiedź fascynująca dla mnie wystarczająca chciałbym w blasku księżyca potrzymać Ci... cyca
Almare Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt, Pan uwierzy, tak prosto szczerze bez wstępnej jazdy bez żadnej ceregieli potrzymam ci cyca od dziś do niedzieli nie deklarował to wzrusza innym trzeba rok by ręka sięgnęła nieba a Pan sztychem drąga wprost jeden krok cios w splot, aj kobieta omdlewa pan wie czego nam trzeba gdzie raj
Rekomendowane odpowiedzi