Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 znowu podziwiam morze z chmur wystające szczyty niczym głowy mnichów zakapturzone ciężkie od szarości w promieniach lipcowego słońca góry po nocy posypane chłodem rankiem połyskują szronem jak ryby wyciagnięte z wody wbrew sobie zwolnione obroty rozciągają ciasnawą przestrzeń można zacząć układać od początku
Magda_Tara Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 za chwilę znów lato. :)) dzięki za piękne przypomnienie. Buziak!
allena Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 a byłam tam i widziałam; i cudowna cisza tam wysoko:) a.
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Jak...jak...Nie podoba się. Pozdrawiam
Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te wielokropki mnie rażą, Pani Basiu; może bez? Pzdr.
Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki i pzdr. :>)
Marusia aganiok Opublikowano 1 Lutego 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o tak i pewnie gorące. dziękuję :>)
BARBARA_JANAS Opublikowano 1 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Lutego 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. te wielokropki mnie rażą, Pani Basiu; może bez? Pzdr. Jeszcze drugie jak... plisssssss.:)) będzie super
paper_doll Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 Fajny, przyjemny, płynący tekst. Nawet wersyfikacja nie razi tak bardzo :) p.
Dawid D. Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 tekst tekstem ale na pewno nie jest dobry przeczytać nagłos kilka razy, może i płynie ale patos pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 2 Lutego 2009 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2009 bardzo spokojnie i ciepło i już lato w głowie:))) Tego jeszcze jednego "jak(a) faktycznie mozna czymś zastąpić:)) Pozdrawiam:)) Ewa
Rekomendowane odpowiedzi