adam_bubak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 while my guitar gently weeps Ja jestem odkrywanie ty jesteś – – Cholera wie co się jeszcze jutro rozpieprzy. Migotania w czarnych okręgach szyb. Rozwlekłe łkające solówki – dreszcze – wciąż nie w sobie nawzajem. Monologi w mono niemal ogłuchłym. Coś się psuje we mnie – trzeszczy burczy warczy szczerzy. Wszelkie próby digitalizacji spełzły na winylach. Słyszysz jak igła przeskakuje z oka na usta? Z ust na gardło później niżej. Prosty chirurgiczny zabieg. Teraz już tylko skleić krople zetrzeć wybudzić. (Jest jeszcze jeden długi dźwięk pod koniec ale zaraz umilknie)
Ewel K Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Hmm, obraz mi się podoba, bo bliski moim tematom, gitara, winyl, dobrze oddane, jestem na tak. Nad przesłaniem jeszcze trochę pomyślę. pozdrawiam, dobrze jest;)
bestia be Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Spanish guitar- ciekawe jednak nie moge pojąc , co autor chciał przekazać? moze mam za mały umysł do poezji, jednak pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaciekawił mnie ten wiersz...nawet zaintrygował...chyba tu jeszcze niebawem wrócę... tymczasem serdecznie pozdrawiam :)
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zdecydowanie english guitar :) może to ja mam za krótkie do niej pióro? Dzięki Pozdrawiam Adam
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja biedny nie posiadam winyli wcale, za to solówki ciągną się często :) trzeszczące podziękowania i pozdrowienia Adam
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja serdecznie pozdrawiam Adam
Ewel K Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja biedny nie posiadam winyli wcale, za to solówki ciągną się często :) trzeszczące podziękowania i pozdrowienia Adam Czuję, że nie muszę wymieniać zalet klimatów winylowych, bo tu się autor zna na rzeczy:) A te solówki tak prywatnie czy w jakimś zespole? Rozgaszczam się trochę, ale to tak z sympatii do tej dziedziny;) trzeszczące jak najbardziej
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 a ja słyszę te monologi w mono... łkające solówki.... igła drażniąca odbiór... wychowani na winylach... piękne :))
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja biedny nie posiadam winyli wcale, za to solówki ciągną się często :) trzeszczące podziękowania i pozdrowienia Adam Czuję, że nie muszę wymieniać zalet klimatów winylowych, bo tu się autor zna na rzeczy:) A te solówki tak prywatnie czy w jakimś zespole? Rozgaszczam się trochę, ale to tak z sympatii do tej dziedziny;) trzeszczące jak najbardziej prywatnie się ciągną, klimaty winylowe wręcz służą rozgaszczaniu się:)
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja niestety wychowany na kasetach, wtedy zrozumiałem, co to znaczy męka dorastania:) już trzeszczałem, teraz zaplątuję się w taśmę i pozdrawiam traumatycznie (postaram się jednak nie łkać:) I Dziękuję pięknie (pięknie, bo w stereo) Adam
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 na kasetach...? :((((( to kto Ci o tym wszystkim naopowiadał? :))
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już się wyplątałem, doszedłem do wniosku, że czas na coś bardziej okrągłego i dotykalskiego to się nazywa głód poznania, więc podążyłem za nim - sam, samiuteńki :)) Maleńki Odkrywca
Magda_Tara Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już się wyplątałem, doszedłem do wniosku, że czas na coś bardziej okrągłego i dotykalskiego to się nazywa głód poznania, więc podążyłem za nim - sam, samiuteńki :)) Maleńki Odkrywca :)))))))))))))))) pas!
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. jak już się wyplątałem, doszedłem do wniosku, że czas na coś bardziej okrągłego i dotykalskiego to się nazywa głód poznania, więc podążyłem za nim - sam, samiuteńki :)) Maleńki Odkrywca :)))))))))))))))) pas! :)))))))))
Marek_Stasiuk Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatrzymał mnie, zastanowił, przewrócił na lewą stronę i czytam raz jeszcze dobry szacun refleksyjny ;) mrs
Franka Zet Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Stare winyle, stare płyty w Tobie. Jesteś niereformowalny jak one. Trzeszczą, ale to też jest brzmienie i to jakie... ;)
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. I coś w tym jest ;) Chociaż niereformowalność z chęcią komuś oddam - powoduje czasem "przestery" w brzmieniu:) pozdrawiam cieplutko ;) Dziękuję Adam (tym razem lekko przesterowany:)
adam_bubak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zatrzymał mnie, zastanowił, przewrócił na lewą stronę i czytam raz jeszcze dobry szacun refleksyjny ;) mrs Mam nadzieję, że nie trwale przewrócił na tą lewą ;) Bardzo się cieszę z zadanych obrażeń :))) Dziękuję serdecznie Adam
kasiaballou Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Świetnie oddany obraz wewnętrznego rozstrojenia z przełożeniem na zewnątrz - ciekawie trzeszczy. "potem" się tak potliwie kojarzy, może "później"? ;) pozdrówki kasia
Rekomendowane odpowiedzi