Pancolek Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 kto oglądał? Pancolek dzisiaj dopiero miał okazję zobaczyć. Możecie wierzyć lub nie, ale się popłakał www.wrzuta.pl/audio/d2UxRDmodd/17_the_wings Muzyka naprawdę piękna
M._Krzywak Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Ja jestem po "Tokyo Gore Police". Splattera nie dam, bo od 21 lat :)
Magda_Tara Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 z Pancolkiem nigdy nic nie wiadomo... :)) ze śmiechu się popłakał....czy wręcz przeciwnie? mnie tam się podobało :))
adam_bubak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 no nie popłakałem się - ale było blisko. oj bardzo, zaraz...coś czuję...czyżby miało mnie walnąć z opóźnieniem? :) dobry film, no!
mały_dzielny_toster Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 W sobotę o 21:00 na TVN. Mnie ten film zrobił kuku na psychice. Uwielbaim Jake'a, jest niesamowitym aktorem, czasem aż za dobrym...
BlackSoul Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 jak obejrzę 31.01 to wrzucę tu swoje przemyślenia jak narazie sie nastrajam: El Perro Del Mar - from the valley to the stars
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 To jak już jesteśmy w temacie filmowym, to "Rezerwat" polecam - nasz, swojski produkt, a wreszcie dobry, bez raka i sierot w tle (no prawie ;)
UFO Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się:)
M._Krzywak Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podpisuję się:) No i Sonia... Ech...
Jerzy Rybak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widziałam Sonię na żywo, w teatrze i przestałam wierzyć w jej absolutną urodę (zwłaszcza, że się mocno rozebrała), naprawdę ;)
mały_dzielny_toster Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 widziałam "rezerwat" - nie powalił mnie, typowo polski, w stylu TVP.... a Sonia zdaje się urodziła tydzień temu synka ;)
paper_doll Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To porządny aktor młodego pokolenia, zgadza się. Ja jednak wolę Ryana Goslinga. Polecam do obejrzenia świetny Lars and the real girl. Poruszający do głębi.
M._Krzywak Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Widziałam Sonię na żywo, w teatrze i przestałam wierzyć w jej absolutną urodę (zwłaszcza, że się mocno rozebrała), naprawdę ;) A bo jak się człowiek zapatrzy w ten ekran... :)
Agnes Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Brokeback Mountain -niezły film. pamiętam ten dzień, duże kino, kraków i na sali para starszych ludzi,małżeństwo zapewne z 40 - letnim stażem. tak jakoś - zapamiętałam nie tylko film, ale i ich :) co do Rezerwatu - podobał mi się, pomyślałam, że nadal jednak Polacy potrafią zrobić dobry film, co nie zmienia faktu, że z mieszkańców Pragi zrobili prawie zwierzątka w ZOO. przerysowany skrajnie, ale chyba o to chodziło. pozdr. a
nervous Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 ja też kiedyś pasałem z przyjacielem owce w Irlandii i o mały włos nie doszło do podobnej sytuacji jak na Brokeback ... o mały włos...
teraa Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 30 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To porządny aktor młodego pokolenia, zgadza się. Ja jednak wolę Ryana Goslinga. Polecam do obejrzenia świetny Lars and the real girl. Poruszający do głębi. i half nelson. gosling jest klawy
Wiktor_Bukowski Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 mimo wszystko, film jest tylko tanią prowokacją bazującą na pokazaniu pedała jako człowieka, i kij mnie obchodzi czy się to komuś podoba czy nie, ale wkurw++ mnie moda na paradowanie ze swoimi łóżkowymi dewiacjami, tylko pedały organizują jakieś tam manifestacje etc. a ci normalni - ,maja się chwalić że robią wszystko tak jak należy , n o paranoja jakieś Raczki etc, tani bum jak na disco polo, film mimo obsady ( dobrej ) kiepski no dla tych co lubią jak ich dupy bolą ( przepraszam za wulgaryzmy, oj się uniosłem )
Pancolek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Co tu komentować?
Pancolek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A ja świętej pamięci Ledgera. Co prawda nigdy (delikatnie mówiąc) nie należałem do związków progejowskich, ale ten film jest naprawdę zajebisty. Być może kuku to dobre słowo
Pancolek Opublikowano 31 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ;D ja byłem tym przyjacielem
Rekomendowane odpowiedzi