teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 westchnienie tnie ciszę zapachem czeremchy odurzona pamięć wydobywa objęcia ramion rys twarzy na policzkach blask źrenic łakome pocałunków wargi w słowach szczerość bóluto tylko przyjaźń niedługo wyjadę wybacz i odszedł a tamta noc wciąż po plantach spaceruje całując pod jaśminem roziskrzone wejrzenie krzesze hubkę choć dziś kto inny podtrzymuje ogień w poezji żyje
patti patti Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 co tu dużo mówić pięknie napisane:) i ten ''jaśmin'' z kimś mi się kojarzy:) pozdrawiam
Zbyszek_Dwa Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Nie wiem dlaczego ale wzruszył mnie ten wiersz. Pięknie i czysto oddane uczucia. Fajnie do Ciebie zaglądać :)) Pozdrawiam jak zawsze ciepło.
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no to sobie przypomniałaś..."jaś(min) :) dziękuję i cieplutko pozdrawiam :)))
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wzruszył...hmm...to chyba dobrze nawet jak nie wiesz, dlaczego :) bardzo się cieszę i mnie też miło widzieć wrażliwego czytelnika, dziękuję i życzę radości. Serdecznie pozdrawiam :)))
Ewel K Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Ostatnia zwrotka jak najbardziej nadrabia początek, który jakoś mi nie przypadł... ale ogólnie nastrojowo, czyli tak jak należy i tak jak zwykle;) pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. początek nie przypadł? trudno...cieszę się, że chociaż nastrój :) dziękuję i cieplutko pozdrawiam :))
andrejch Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 "to tylko przyjaźń niedługo wyjadę wybacz " podobna sytuacja dlatego ujał mnie ten wiersz.
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Druga strofa trochę przeładowana nienaturalną wzniosłością, jakby..?
Bernadetta1 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 wzniosle, ale wzruszajaco fakt :) Krysiu ładnie:)
Marlett Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Tereso! Ciepły obrazek. Od westchnień do poezji już blisko. ..a mnie się zdaje, że prawdziwa przyjaźń mocniejsza jest od miłości, bo w niej jest wszystko co do szczęścia potrzebne:)) PozdrawiaM.
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. współczuję i jednocześnie miło, że "ujął" dziękuję :)) Cieplutko pozdrawiam
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "przeładowana wzniosłością"?...w/g mnie... prosto z życia, kiedy wydarzenia jak kalejdoskopie przelatują przez głowę, człowiek wychwytuje te najpiękniejsze... dziękuję za odwiedziny i koment. Serdecznie pozdrawiam :))
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Beatko, dziękuję :) buźka :))
teresa943 Opublikowano 27 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Też tak uważam, ale miłość domaga się bycia blisko, natomiast przyjaciele mogą być od siebie oddaleni, co nie przeszkadza się przyjaźnić...mogą na siebie zawsze liczyć... a właściwie prawdziwa miłość też opiera się na przyjaźni. Dziękuję i serdecznie pozdrawiam :)))
amanita Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 Czeremcha brzmi mocno znajomo :) "to tylko przyjaźń niedługo wyjadę wybacz" ...jakie to prawdziwe. Przyjaźń damsko męska to temat rzeka... Pozdrawiam, amanita.
bestia be Opublikowano 27 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2009 co można napisać ładnie pozdrawiam bestia
teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i pachnie odurzająco :) dziękuję i serdecznie pozdrawiam :))
teresa943 Opublikowano 28 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. co można odpowiedzieć...serdecznie dziękuję :)) pozdrawiam
aluna Opublikowano 28 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2009 Jakbym go gdzieś czytała ,a może mi się...? Ja po prostu lubie Twoje pisanie ...ot co! Zawsze mnie cosik za serce łapie: "objęcia ramion rys twarzy na policzkach blask źrenic łakome pocałunków wargi w słowach szczerość bólu" Uściski!
Rekomendowane odpowiedzi