maya kent Opublikowano 25 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Nie było miłości w skorupce orzecha bez serca zrzuciła na ziemię leszczyna podniosła szczęśliwa dziewczyna ściska go w dłoni chłopcu podaje z nadzieją, że jej dotrzyma chłopiec też ściska namiętnie szepce do ucha w palcach rozplata włosy guziki bluzki kiedy wracali potem o zmierzchu już był podobny do skorupki
Ewel K Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Dokładnie... im tam skorupki w głowie..;)
HAYQ Opublikowano 25 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2009 Bardzo ciekawy scenariusz, tylko coś tu się nie klei, ale nic straconego. Warto nad tym wierszem popracować, zajrzeć za kilka dni i znowu za kilka. Coś się na pewno fajnego ułoży. A puenta rzeczywiście świetna. Pozdrawiam.
teresa943 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 a może tak? brakowało miłości w skorupce orzecha na ziemię zrzuciła leszczyna bez serca podniosła szczęśliwa dziewczyna nadzieję ściska w dłoni oddaje chłopcu ściskania szepty namiętne w palcach rozplata włosy guziki bluzki potem kiedy wracali o zmierzchu był podobny do skorupki tak mi się przeczytało... fajny wiersz i pointa super... cieplutkie pozdrówki :))
aluna Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Trudny orzech do zgryzienia ta miłość! Uściski!
bestia be Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 podoba się wszystko pozdrawiam bestia
maya kent Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie wiem o co ci chodzi, może powiesz coś bliżej, bo pisząc ten wiersz miałam na myśli: pustego orzech (czasem się taki trafia), którego zrzuca drzewo, a dziewczyna się ucieszyła na jego widok bo myslała, że znalazła pełne ziarno, tak jak "serce" orzecha czytaj miłość miała nadzieję, że chłopiec też dotrzyma miłości, ale nie wiedziała, że jest w środku pusty namieszałam? Pozdrawiam ciepło
maya kent Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ale tak nie poprawię bo wtedy to już nie byłby mój wiersz:) Pozdrawiam gorąco,pa
maya kent Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Bestio za odwiedziny Pozdrawiam gorąco:)
teresa943 Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, ale tak nie poprawię bo wtedy to już nie byłby mój wiersz:) Pozdrawiam gorąco,pa maya kent, ja tylko tak dla siebie...:)))
Rekomendowane odpowiedzi