Maciej_Satkiewicz Opublikowano 23 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 a gdyby tak nie wiedzieć jasny szary kolor pomylić z beżowym jak włosy w których pomimo roku tkwi zapach jeżyn wrzesień odszedł niespodziewanie teraz ptaki strącają z drzew jaskrę śniegu a pod nogami majaczą ścieżki jak strumyki czy inne styczniowe dzwoneczki czekaliśmy na to ale gdyby nie widzieć między drzewami przechadza się biały renifer
Ewel K Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 oczekiwanie - gdybanie, ale się podoba nawet;) pozdrawiam
bestia be Opublikowano 23 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Stycznia 2009 ciekawe przesłanie pozdrawiam bestia
aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 Wyraźnie wychodzi na...dobre Pozdrawiam!
HAYQ Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 a gdyby tak nie widzieć jasny szary kolor pomylić z beżowym włosów w których pomimo roku tkwi zapach jeżyn wrzesień odszedł niespodziewanie styczeń założył lodowisko końcówka wcale nie jest taka zła. Wyrzuciłbym "jak" i "wiedzieć" zamieniłbym na "widzieć" - wtedy sens chyba jakby lepszy. Całkiem ciekawie, pozdrawiam.
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 wiersz się rozwija.. w całości pisany przed ekranem w warsztacie.. i zaczyna mi sie całkiem podobać.. ;) eksperyment.. zaskoczenie.. ? ;)
aluna Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 A nie mówiłam....pisałam?! Pozdrówka!
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 24 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 rozrósł się i chyba trzeba będzie skrócić.. ;)
teresa943 Opublikowano 24 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2009 HAYQ, dobrze radzi...ciachnij, co przegadane i będzie bardzo fajny wiersz... podoba mi się klimat...pozdrawiam :))
Maciej_Satkiewicz Opublikowano 26 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2009 wiersz krzepnie, ciekawym jak teraz? ;
Rekomendowane odpowiedzi