Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 jest jak jest i tak będzie jak ma być trzeba żyć aby było jak ma być żyć i być być i żyć na to czekać co ma być życie, bycie i czekanie na to co się stanie może jutro może dziś może za lat parę może wcale
Eliasz Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 ładna taka wyliczanka ma sens będzie co ma być
allena Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 "będzie co ma być, bo nikt nie wie co będzie" - odwieczny dylemat:) a.
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, odwieczny dylemat :) pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Magda_Tara Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 nutki czekają, świetne do zaśpiewania bardzo podoba się. :))
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja właśnie śpiewam :))) dziękuję
kasiaballou Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.wrzuta.pl/audio/35SEKS8DUo/kukiz_borysewicz_-_bo_tutaj_jest_jak_jest pozdrawiam :) kasia
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.wrzuta.pl/audio/35SEKS8DUo/kukiz_borysewicz_-_bo_tutaj_jest_jak_jest pozdrawiam :) kasia ciekawe, a tak na marginesie to ten wierszyk napisałem w latach 70's :))) pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. www.wrzuta.pl/audio/35SEKS8DUo/kukiz_borysewicz_-_bo_tutaj_jest_jak_jest pozdrawiam :) kasia ciekawe, a tak na marginesie to ten wierszyk napisałem w latach 70's :))) pozdrawiam Nie zarzucam plagiatu, to jest moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu, którym chciałam się podzielić - zamiast komentarza. To skojarzenie, jako pozytywny odbiór wiersza. miłej niedzieli :) kasia
Wiechu J. K. Opublikowano 18 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ciekawe, a tak na marginesie to ten wierszyk napisałem w latach 70's :))) pozdrawiam Nie zarzucam plagiatu, to jest moje pierwsze skojarzenie po przeczytaniu, którym chciałam się podzielić - zamiast komentarza. To skojarzenie, jako pozytywny odbiór wiersza. miłej niedzieli :) kasia Rozumiem i tak odebrałem :) fajna piosenka, właśnie słucham kolejny już raz :) pozdrawiam Wiechu
bestia be Opublikowano 19 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2009 no bardziej przypomina tekst ballady , ale dlaczego nie może być jako nowatorstwo w poezji szacunek bestia
Rekomendowane odpowiedzi