Boskie Kalosze Opublikowano 31 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Sylwestrowa Noc - zegar tyka mnie osobiście Czyli: życzę wszystkim wspaniałym haikowcom jeszcze bardziej udanego roku 2009 :)
Orston Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wszystkiego Dobrego w Nowym Roku B.K.! Pozdrowienia - Orston
aluna Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Świetne haiku! Sylwestrowa noc zegar bije życie przemija Pozdrawiam noworocznie!
Katarzyna Bielińska Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :))) Jeszcze raz wszystkiego dobrego Marku! Kasia
Marusia aganiok Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Sylwestrowa noc stary zegar do - tyka mnie osobiście
Waldemar Talar Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Wielkie dzięki Marku - Tobie i wszystkim pozostałym również Życzę udanego 2009 roku. Sylwestrowa noc o północy zgaśnie jedna zapłonie druga moc
jasna Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak-tak-tak, tyk-tyk-tyk:przeto nie pytaj komu bije zegar tyka on także Tobie* ;-)) ______________ *"Przeto nie pytaj komu bije dzwon; bije on tobie". John Donne (Motto w "Komu bije dzwon" E.Hemingway) [quote]Czyli: życzę wszystkim wspaniałym haikowcom jeszcze bardziej udanego roku 2009 :) Dziękuję :-) Szczęśliwego Nowego Roku!
Liryczny_Łobuz Opublikowano 1 Stycznia 2009 Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Kac noworoczny świt jeszcze bije moje serce w rytmie zegara Wszystkim Haikenom - Wszystkiego Czego Sami Chcą! L.L.
Boskie Kalosze Opublikowano 1 Stycznia 2009 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Stycznia 2009 Dziękuję Wam i pozdrawiam już w starym roku 2009. Choćby naokoło do Nowego! :)
Rekomendowane odpowiedzi