Maciej_Satkiewicz Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 otwarła się struna światła kolory powtórzą rozmowy z ostatnich lat przejdą w imię pokoju ze słowami ucieknie ciemność i stanę sam na sam z dniem będzie trzeba porozmawiać z Bogiem pokochać ptaki dotknąć pustki raz jeszcze przejrzeć scenariusz i przypomnieć sobie ludzi odnaleźć chatkę z czekolady wypadło mi być więc będę
Magda_Tara Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 "wypadło mi być więc będę" rozwiązałeś zagadkę bytu !!!!!!!!! :))
Katarzyna Leoniewska Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 "Sam na sam z dniem" - to bardzo dużo... i z tego właściwie bierze się Wszystko ;) Niezły wiersz.
ula Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 prosty i szczerze.. mało odkrywczy, ale napisany tak, że widzi się jakoś inaczej.. a to dobrze, podoba mi się motyw chatki z czekolady, choć słodkości po świętach mam dość:)
Franka Zet Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 Jest w tym wierszu poranne olśnienie, tak bywa - to chyba kwestia świeżego otwarcia na bodźce. Staje się oczywistość. Podoba mi się cały, a czekoladowa chatka no i [quote]wypadło mi być więc będę szczególnie :)
Magda_Tara Opublikowano 30 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2008 czytam po raz kolejny... i coraz bardziej... ojjjj...tak :))) zabieram, nie pytam.
Rekomendowane odpowiedzi