Ania_G. Opublikowano 28 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 szukaj mnie Panie w Twoim Betlejem w krnąbrnym cieniu skrzydeł anielskich batalii pokój temu światu nim rzeź obwieszczą poczętych nie w porę za gwiazdy warkoczem pójdę oddać pokłon maluczkim prostaczkom szukaj mnie wśród trzody zlęknionych o zmroku nie mam nic dla Ciebie prócz miejsca w Betlejem moich sprzecznych jaźni tu się rodzisz sobą
kasiaballou Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo klimatyczny, ładnie. Pozdrawiam, kasia :)
Marek_Stasiuk Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 klimatyczny...uhum... i sa emocje...lubię..na tak
Nata_Kruk Opublikowano 28 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2008 Aniu, uśmiecham się do Twojego Betlejem.. :) Pozdrawiam.
Franka Zet Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 Trudno napisać taki wiersz blisko oczywistej oczywistości, a jednak po swojemu, inaczej. Pozdrawiam.
ireneusz paprocki Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 dobry wiersz bez komentarza pozdrawiam lulek
złamane skrzydło Opublikowano 29 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2008 szukaj mnie Panie w Twoim Betlejem w krnąbrnym cieniu skrzydeł anielskich batalii plus, za skrzydełka! macham moimi
Rekomendowane odpowiedzi