Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Jacek_Suchowicz Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 pewno Pan Panie wiersz napiszesz taki odkrywczy i bez banału zamkniesz w nim ducha spokój ciszę i jakąś klamrą zepniesz całość a o warsztacie już nie myślisz po tylu latach masz go w sobie więc walisz tekscior niby ścisły co w nim mieć pragniesz to i powiesz zatem Pan Panie myk do dzieła waż zdania myśli pisz pomału bo choć byś nawet tego nie chciał życie Twe wiersze zepnie w całość pozdrawiam Jacek
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Serdeczne dzięki Jacku za piękny wiersz, pozdrawiam świątecznie, Stefan.
kasiaballou Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dla mnie to jest takie życzenie Taka prośba i dedukcja ... i mnie to kręci, bo czuję ... Pozdrówki :) kasia
Fagot Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Marzenie każdego poety :-) Pozdrawiam
JacekSojan Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 "natchniony i z weną za pan pani" jest każdy Twój wiersz poeto, więc po co się krygujesz? zawsze podkreślałem prostolinijność Twojej wypowiedzi autorskiej - jest ujmująca! ale że obawiasz się fałszu i banałów to się chwali - czy aby to nie apel do piszących? bo na czasie, na czasie! :)) gratulacje i pozdrowienia Mistrzu! J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dzięki Jacku. Mój wiersz ma być kanwą dla Unijnej Dyrektywy Poetyckiej - skrót UDuPię. Pozdrawiam.
Agata_Lebek Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 napiszę kiedyś wiersz co będzie rzemiosłem niezależnym od form odkrywczym bez banału bez fałszu będzie szybował prosty zrozumiały krótki jak jedno słowo niedomówiony i otwarty bez pychy pokorny natchniony z weną za pan pani Mam nadzieję, że się nie pogniewałeś Stefanie za te drobne poprawki, tak mnie cuś podkusiło ;) Plusk za wspólne marzenie. Pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Dzięki Agato, poprawki ciekawe, biorę, pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. a ja tak chodzę koło tego wiersza jak ten lisek koło drogi ;) i jakoś nie mogę przegryźć wiersza uosabiającego rzemiosło miszczów się nie poprawia, tylko czyta, ale... co mi tam... tak to misie uwidziało ;) : stworzę kiedyś wiersz rzemiosłem uniezależnionym od form odkrywczym pozdrawiam, :)) Dzięki pchełko, pomyślę, pozdrawiam. Stefan.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Poeto, pozdrawiam.
Lady_Supay Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmmm, Panie Stefanie - wg mnie wiersz uzależniony od, nie jest do końca odkrywczy... ;) Zgodzę się z Jackiem Sojanem - bardzo prostolinijny - ale, czy, aby nie za bardzo? Najbardziej podoba mi się ostatni wers. Panu w kapeluszu - kłaniam się czapeczką. :) CCC PS: a poza tym kojarzy mi się z jakimś Twoim utworem, tylko nie mogę wyłapać. ;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmmm, Panie Stefanie - wg mnie wiersz uzależniony od, nie jest do końca odkrywczy... ;) Zgodzę się z Jackiem Sojanem - bardzo prostolinijny - ale, czy, aby nie za bardzo? Najbardziej podoba mi się ostatni wers. Panu w kapeluszu - kłaniam się czapeczką. :) CCC PS: a poza tym kojarzy mi się z jakimś Twoim utworem, tylko nie mogę wyłapać. ;) Dzięki Ewo, to miała być Dyrektywa Unijna dot. wierszy, pewnie nie do końca udana. Mam ochotę ogłosić konkurs na wiersz o wierszu, co o tym sądzisz? Pewnie potrzebny Bezet. CCC.
Lady_Supay Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Hmmmm, Panie Stefanie - wg mnie wiersz uzależniony od, nie jest do końca odkrywczy... ;) Zgodzę się z Jackiem Sojanem - bardzo prostolinijny - ale, czy, aby nie za bardzo? Najbardziej podoba mi się ostatni wers. Panu w kapeluszu - kłaniam się czapeczką. :) CCC PS: a poza tym kojarzy mi się z jakimś Twoim utworem, tylko nie mogę wyłapać. ;) Dzięki Ewo, to miała być Dyrektywa Unijna dot. wierszy, pewnie nie do końca udana. Mam ochotę ogłosić konkurs na wiersz o wierszu, co o tym sądzisz? Pewnie potrzebny Bezet. CCC. Bezet niezbędny, ale ja nawet nie wiem, czy On jeszcze "dycha" orgowo. ;) Hmmm, "wiersz o wierszu" - trudny temat, chyba żeby podejść do-wcipnie. :) Pomysł jest, teraz inicjatywa. Buziula!
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 drogi Stefanie zawsze jesteś w zasięgu słodkiej Pani Weny pióro wrażliwe pachnie jeszcze słowem wtulonym w wersów rzędy pozdrawiam serdecznie:):)
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Bezet nie chce, muszę to przemyśleć.... pomóż. CCC.
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za łase słówka, pozdrawiam, Stefan.
JacekSojan Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak trzymać! portalowo! :) J.S
Stefan_Rewiński Opublikowano 17 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak trzymać! portalowo! :) J.S Nie ustanę!
Oxyvia Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czyli dobrze go zrozumiałam? :) Pozdrawiam bardzo serdecznie.
Rekomendowane odpowiedzi