nAzGuL22 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 Mam dwie sprawy. Pierwsza to taka, że kilkanaście minut temu wstawiłem wiersz w dziale "Poezja współczesna" i po chwili go usunąłem przez przypadek, no i teraz muszę czekać cały tydzień, zanim będę miał możliwość ponownego dodania wiersza. Z tego wynika druga sprawa, do kogo napisać, aby odblokował mi tą możliwość? I prosiłbym o jakiś mail bo gdy próbuję wysłać przez portal wiadomość prywatną to wyskakuje mi bzdurny komunikat, że treść wiadomości zawiera http :) Z góry dzięki za pomoc.
nAzGuL22 Opublikowano 12 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Grudnia 2008 tylko że tego http nie ma w ogóle ani w treści anie w temacie waidomości :)
Mr._Żubr Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Jedyne wyjście to chyba dać sobie spokój i czekać tydzień.
nAzGuL22 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nie. Nie. Nie!!!!!!! Popełnię samobójstwo. Nie nakarmię kotów (w sumie i tak tego nie robię), nie będę jadł i spał. Będę złym człowiekiem. Ja nie wytrzymam.... :D
Rachel_Grass Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ba, nowy nick musi odczekać, żeby wstawić swój pierwszy wiersz. jesteśmy z Tobą, Nazgulciu - wytrzymasz :P
nAzGuL22 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Nieeeee. Ja nie lubię mieć tysiąca twarzy. wystarczająco jedna przeraża innych, po co kolejne? Swoją drogą nie ma tu jakiś adminów, do których to można zgłosić? Czy ta strona po prostu żyje sobie tak, jak jej się podoba?
nAzGuL22 Opublikowano 13 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Angello, dzieś tam jest podany mail, ale z tego, co wiem, hmm, czas oczekiwania na odpowiedź (lub w ogóle odpowiedź) jest dłuższy niż termin wklejenia nowego wiersza ;) Ano tego to się domyśliłem akurat :D A tekst wstawię na te wiersze gotowe, może ktoś wpadnie i rozkmini i coś mi jeszcze mądrego powie (cholera nie wiem czemu szukam w tym tekście doskonałości :D)
Bernadetta1 Opublikowano 17 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2008 kurcze:)...to ja nie jestem na topie:(...mam tylko jeden nick;)...buziaki:):)
złamane skrzydło Opublikowano 22 Marca 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Marca 2009 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. hania ci dopomoże :)
Rekomendowane odpowiedzi