Ines Ska Opublikowano 4 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 4 Grudnia 2008 czy ktos mógłby mi doradzic jakis dobry wiersz do recytacji z kontekstami do filozofii antycznej lub Biblii?
Ruffle_puffle Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zbigniew HerbertBrewiarz [url]www.poezje.hdwao.pl/wiersz_1440-brewiarz_i_zbigniew_herbert.html[/url]
Hania K. Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 5 Grudnia 2008 Zapraszam do mnie. Tylko ja i Eliasz, oraz Czarny Tulipan i Adolf reprezentują tutaj głębokie, filozoficzne myśli. Reszta to jakiś chaos. Hania.
Ruffle_puffle Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz w głowie chaos, to widzisz chaos ;p
adolf Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Masz w głowie chaos, to widzisz chaos ;p te wypraszam sobie ADOLF rulez i tyle ;P nie mojawina że mam taki fajny nick ,którego mi każdy zazdorści ;P
Ruffle_puffle Opublikowano 6 Grudnia 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przepraszam, nie zauważyłem. Współczuję ogólnie.
Rekomendowane odpowiedzi