Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 W szumie komputera, rytmicznych czknięć siostry i okrzyków publiczności z telewizora. Dodam stukanie i szuranie długopisu. Jean Michel Gérard nie ująłby tej melodii, a Beethoven przewraca się w grobie o własny szkielet fortepianu. Siostra przestała czkać, zepsuł się rytm- dalej nie gram.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zastanawiałem się też nad drugim zakończeniem Dobrze, że zegar tyka- metronom przydaje się początkującym grajkom. Bardzo prosze o opinie :) Będę wdzięczny za wszystkie komentarze :)
zak stanisława Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. super zakończenie! bomba! ująłby
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Dziękuję za komentarz z wielkim uśmiechem i zauważenie błędu. Oczwiście już poprawiam :) Bardzo cieszę się, że spodobało się pani zakończenie :)) Serdecznie pozdrawiam... :)
Alicja Rakowska Opublikowano 23 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 Zdecydowanie zakończenie w wersji pierwotnej, z czkaniem siostry jest lepsze, ba nawet świetne. Brakuje mi rymów, nie przepadam za wierszami białymi, ale sam pomysł i dawka absurdu są świetne. Zwłaszcza szkielet Beethovena.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 23 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2008 łał :D dziękuję za tak pozytywny komentarz :)) Baaardzo się cieszę, że się podoba pani :)) oj z rymami w moim wydaniu to by pani nie chciała widzieć ;p heh Serdecznie pozdrawiam... :))
Baba_Izba Opublikowano 24 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Tytuł bardzo odpowiedni do wiersza: bardzo rytmicznie, melodyjnie, treść oryginalnie ujęta, też pierwsza wersja. Pozdrawiam - baba
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 24 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2008 Bardzo dziękuję BaboIzbo za komentarz :) Bardzo mnie cieszy, że sie spodobał wiersz :) Serdecznie pozdrawiam... :)) oki widze, że wszyscy skłaniają się ku pierwszej wersji więc usówam post z drugą wersją zakończenia :D Najmocniej dziękuję panią za komentarze :)) P.S.eee... a jednak nie usunę bo wiersz też by poszedł ;)
teresa943 Opublikowano 25 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Mateuszu! Dotarłam spóźniona (ostatnio brak czasu), ale nie żałuję, bo "melodyjność" urzekająca i zakończenie (pierwsza wersja!) bombowe! Bardzo mi się podoba. :))) Melodyjnie pozdrawiam.
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 25 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2008 Bardzo dziękuję Ci za komentarz :)) Bardzo mnie cieszy że ci się spodobał :D (ech no ja też mam zaległości z czytaniem(jestem na drugiej stronie dopiero :( )) Ach ten czas... ;p Serdecznie z melodyjką pozdrawiam... :))
Rekomendowane odpowiedzi