marekdunat Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 a samochody jak kulawi ludzie pełzną korytarzami dzielnicy szpitala umieralni. wydymiają staruszki i starców na strychy do piwnic w kąt. a szczury w panice uciekają przez noc i w dzień przez nie spać nie potrafi zastraszona zagłodzona. miłości potrzebuje jak tlenu jak hełmu na głowę tego miasta szpitala cmentarza. a sklepy zeszmacone wypluwają tony croppów levisów metek i każda z nich ma ślicznie rozwinięty celulit i śliczne zielone pończoszki i czternaście wiosen grubych jak uda modyfikowanych kurcząt kfc a później już nocy nie było ni dnia ani żadnej rzeczy pod rzęsą i tylko pachnąca kolorowa wydmuszka
marekdunat Opublikowano 21 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 marianno ! Ty widziałaś ??!! Ty masz ponad 10 i pół tysiąca komentarzy !! :D
zak stanisława Opublikowano 21 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Listopada 2008 a sklepy zeszmacone wypluwają tony croppów levisów metek i każda z nich ma ślicznie rozwinięty celulit i śliczne zielone pończoszki i czternaście wiosen grubych jak uda modyfikowanych kurcząt kfc tak marku, ja TO widziałam, nawet to jak te 'kurczaki' na wózkach jezdziły, bo chodzić nie były w stanie :P pozdrawiam serdecznie
Pancolek Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 samochody jak kulawi ludzie pełzną korytarzami dzielnicy szpitala umieralni. wydymiają staruszki i starców na strychy do piwnic w kąt. sklepy zeszmacone wypluwają tony croppów levisów metek i każda z nich ma ślicznie rozwinięty celulit i śliczne zielone pończoszki i czternaście wiosen grubych jak uda modyfikowanych kurcząt kfc później już nocy nie było ni dnia ani żadnej rzeczy pod rzęsą i tylko pachnąca kolorowa wydmuszka Druga kompletnie nietrafiona to raz, źle zapisana, to dwa. - do wywalenia. Reszta naprawdę mnie chwyciła :)
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 dziękuję Stanisławo i Pancolku . ta druga MUSI zostać bo ma uzasadnienie w rzeczywistości. mojej ;)
Jacek_Suchowicz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 rzeczywiście tekst dobry robi wrażenie autor jak prawdziwy sklepikarz - doskonale ocenia towar tak czasem stoję z boku i przypatruję się przepływającej fali ...... pozdrawiam Jacek
Wiktor_Bukowski Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 a apokalipsa numer czternaście jest zaprzeczeniem apokalipsy w ogóle, poprzez tą liczbę. może łatwiej. co to za numer ?
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 cześć Marku, rodzaj apokalipsy wielkomiejskiej mnie raczej nie tknie, sorka, że w swoim kierunku zerkam - trochę z dala od zgiełku, myślę, że jak coś przyjdzie to wcale nie będzie na podobę reklamy, szoku ale czegoś co stanie się odmianą, no nic trochę mnie poniosło, odośnie Twojego pisania - PLUS MN
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 aż przykro mówić . to wiek dziewcząt , które obserwuję . w alejkach galerii handlowej szukają okazji i później oddają swoją młodość przypadkowym mężczyznom w zamian za ciuszki, buty, mp 3 i tego typu duperele. większość czasu spedzaja w centrum handlowym. na temat apokalipsy pewnie nic nie wiedzą . dziękuję za wizytę .
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, omija mnie te wielkomiejskie szczytowanie, masz rację, trzeba napisać, widzisz sam, nie znam się na tej części świata, ale po piórze Twoim nie powiem, albo powiem, że luksio miodzik MN
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 MN :) zawsze miło Ciebie spotkać . dzięki za dobre słowo i wizytę .
Messalin_Nagietka Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. może dokończę, słowa słowami, nie widziwiasz, jak jest sprawa to jest sprawa i wcale nie na siłę i chyba wystarczy MN
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Messa - miodem na moja zbłąkana duszę jesteś ;D
Eliasz Opublikowano 22 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 to co napiszę nie poniża cię: nawet Judaszowi Iskariocie nie dorastasz do pięt...
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 rozumiem Eliasz :) to ja Ci też komplementem : wyrosłeś nad Dalilę i Samsona. pozdrawiam ;) i dzięki za wizytę.
marekdunat Opublikowano 22 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. kurde szachrajko . no ni rusz tej wielkanocy nie widzę ? :)
Agata_Lebek Opublikowano 26 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 Podoba mi się wersja Pancolka, ale jeśli miałoby się zgubić coś ważnego dla autora trzeba jeszcze trochę pokombinować. Zaczynanie każdej zwrotki od "a" chyba celowe, ale moim zdaniem niepotrzebne. Pozdrawiam.
marekdunat Opublikowano 26 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2008 wiesz - chciałem tym osiągnać pewna nerwowość wypowiedzi , niecierpliwość . no tak czasami słyszę rozmawiajace dzieciaki, które chciałyby powiedzieć wszystko naraz. ,, a,, jest tu jakby przerywnikiem i łącznikiem . dzięki za wizytę.
Rekomendowane odpowiedzi