Tova_Brink Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Boga nie ma pilna sprawa zatrzymała go w mieście nie wiem, kiedy wróci może wieczorem, może rano za tydzień czasem znika na całe lata (niedawno nosił kule słyszał pan, głośna sprawa) zastępuję go proszę wejść, pomogę skończę tylko pranie - mam pozwolenie na obsługę czyśćca Bóg co prawda nie rozumie dlaczego tak często się brudzę bezwiednie ale szczerze mi współczuje
Pancolek Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 Coś tu jest, ale między zarodkiem a wykluciem ;) Ani źle, ani świetnie. Malutkie tak Pancuś
Marcin Gałkowski Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 ciekawe, nietuzinkowe. podoba się, głównie pierwsza=) drugą wdziałbym jakoś tak: proszę wejść, pomogę tylko skończę pranie - Bóg nie rozumie dlaczego tak często się brudzę niechcący tyle bym ocalił. ale to tylko taka sugestia moja nocna=) pierwszą biorę w całości. pozdrawiam
Tova_Brink Opublikowano 15 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 pchełko, musiałam Mu "ubrać" w jakimś miejscu, żeby dało się w ten sposób pisać Pancuś, z tym wykluciem to akurat moja myśl dzisiejsza - u mnie wszystko się wolno wykluwa, np. składne myślenie rano czy logiczne wnioski:) ja mam czas Marcin, mogę tylko cieszyć się jak nienormalna, że coś tu się udało peelka tak bardzo chciała się pochwalić swoim wpływem w czyśćcu, że nie mam sumienia jej tego zabrać:) dobranocka :-]
Tova_Brink Opublikowano 16 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. można i tak, ale peelka jeszcze się za "bogowanie" nie zabrała :-]
myślątko Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 to jest bardzo fajny pomysł, rozwleczony i rozgadany po babsku na zastępstwo chyba jednak też trzeba mieć kwalifikacje ;))
Rachel_Grass Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chrząknięcie na sali i nieśmiała wypowiedź - a zatem te dwa fragmenty tekstu mi się widzą i od nich bym się męczyła ;) pozdrawiam.
amerrozzo Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 MOJA PRZERÓBKABoga nie ma pilna sprawa zatrzymała go w mieście nie wiem, czy wróci - czasem znika na całe lata (niedawno nosił kule słyszał pan, głośna sprawa) zastępuję go pomogę gdy skończę pranie - mam pozwolenie na obsługę czyśćca Bóg co prawda nie rozumie dlaczego tak często się brudzę bezwiednie ale szczerze mi współczuje Taka przeróbeczka, nie żebym zrozumiał cały wiersz. Starałem się pod tego "Boga" podstawić "bandziora" (nie pytaj, dlaczego, nigdy nie znam swoich motywów do końca), ale i tak niec mi z tego nie wyszło. Pozdrawiam.
Tova_Brink Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 myślątko, tym wierszem się właśnie zastanawiam nad kwalifikacjami:) Rachel,od nich bym się męczyła przysięgam, próbowałam zrozumieć, ale ni umim, no!:( niemniej, miło Cię widzieć ;) amer(ładny skrócik:P), korzystam z Twojej alternatywy do przedostatniej linijki przeróbka idealna, nie zburzyła mi sensu wiersza dziękuję wszystkim :-]
Rachel_Grass Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. chodzi o fragmenty, które Ci wyłuszczyłam. od nich rozpoczęłabym pisanie tego wiersza. od początku. from Anfang :P
Hania K. Opublikowano 17 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 No tak, "Boga nie ma", to wszytsko wyjaśnia. Okropny wiersz!!!
Tova_Brink Opublikowano 17 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2008 Rachel, ano widzisz, teraz kumam:p może zrobię z tego drugi wiersz? Chaniu, Boga nie ma, bo jest na mieście czytaj dokładnie i do końca, albo siedź sobie z Adasiem Wieszczem i ceruj mu skarpetki w każdym razie, cokolwiek robisz - rób porządnie :-]
Rekomendowane odpowiedzi