Drax Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Racheli Kolejny od Ciebie dziś przyszedł list: Kilkanaście maczkiem zasianych stron. Dziwią się, co tak opisujesz mi, A Ty ogrodnika dać musisz sąd. Rozrasta się, piszesz, wciąż ogród nasz: Opisy Twe barwne, jak kwietny klomb. Tu grządki, tam z mostkiem jest modry staw, Wzdłuż głównej alejki zaś dębów rząd. Na koniec w ogrodzie nasz stanie dwór: Drewniany, lecz podmurowany gmach. W nim życia wspólnego się uda cud; Tymczasem on jednak jest tyko w snach. (5 listopada AD 2008)
a._mrozinski Opublikowano 9 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Cholercia, właśnie kończę wiersz o ogrodzie, a tutaj ktoś mnie wyprzedził? ;) jestem na tak, zgrabnie napisane. A jeśli chodzi o tytuł, to aż mam ochotę napisać utwór "Listy coraz krótsze od ciebie". Arek
Drax Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję pięknie :) Przyznam, że wiersz jest luźno inspirowany piosenką Starego Dobrego Małżeństwa pod tytułem Coraz krótsze listy od ciebie właśnie :p Pozdrawiam, Drax
lubię latawce Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 cholewcia, jeśli to ars poetica, to kupuję :) /nie lubiąc rymowanek! (mi-list, nooo, aleś mości Draxie wykombinował :P)
Rachel_Grass Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 oczywiście byłam, czytałam już nie pierwszy raz :P więcej nie rzeknę, bo i nie ma potrzeby :)
Drax Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy to ars poetica to nie mnie oceniać, ale chętnie sprzedam :p Co jest dziwnego w tym rymie? Nie pojmuję :P Pozdrawiam, Drax P.S. a, zapomniałbym podziękować za komentarz. Kłaniam się :)
Drax Opublikowano 11 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie ma potrzeby. Wystarczy wczorajszy dzień ;) Cieszę się, że zajrzałaś. Dzięki. Twój, Drax
lubię latawce Opublikowano 11 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 11 Listopada 2008 sama nie wiem :) ogólnie drażni mnie trochę wers "dziwią się, co tak opisujesz mi" ale nie wiem, czym ten "gniew" :P jest umotywowany... możesz więc to uznać za wybryk moich dziwi-misiów ;P /angie pozdrawia ;)
Drax Opublikowano 12 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Listopada 2008 Przyznam, że i mnie ten wers nie całkiem zadowalał, ale nie wpadłem na lepszy. A ostatecznie nie jest źle, więc, skoro nie masz uzasadnienia, a co gorsza - propozycji poprawki :p to pominę dziwi-misie milczeniem :p Pozdrawiam serdecznie, Drax
zak stanisława Opublikowano 15 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Listopada 2008 LUBIĘ WIERSZE RYMOWANE, A rACHELA MOZE BYĆ DUMNA! POZDRAWIAM CIEPŁO
Drax Opublikowano 6 Grudnia 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Grudnia 2008 Przepraszam, że dopiero po latach odpisuję. Dawno mnie nie było na Forum :p Wielkie dzięki, kłaniam się, Drax
Rekomendowane odpowiedzi