Wiechu J. K. Opublikowano 3 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 .Wykształ(t) cenie zawsze w .Wszyscy wygląd d(m)amy panowie i .Poeci są (po)znani nieznani chcą być .(Od)wiedz(y)anie umysł(u) dorasta(nie) .Rozum(ienie) prawdy sz(t)uka(nie) tworzenie to .Dojrzewanie zawsze (s)(po)maga życie często boleśnie .W list(opadzie) liście opadają z drzew Życio(we)rys(uje) linie przeznaczenia .Et cetera dalej i tak *******
Baba_Izba Opublikowano 3 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2008 Nawet mi się podoba, ta zabawa słowem! Pozdrawiam - baba
Judyt Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 o i widać że Autror cały czas rozwija ciąg dalszy, ciekawy eksperyment, w porządku:)ciepłoniaście
Bea.2u Opublikowano 4 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 4 Listopada 2008 bardzo fajne :) gra w słowa, gra w poznanie, jak rozkładanie pasjansa i odkrywanie prawdy krok po kroku, raz do przodu raz do tyłu, tango z życiem :)) " sz(t)uka(nie) " :)) rozbawiłeś mnie :) gra(tula)cje aż miło ;) dzięki za taniec :)) muszę tylko załapać ten rytm, bo trochę depczę po nogach.. no, ale przecież to właśnie " sz(t)uka(nie) " ;) trochę zawirowana /bea
Mateusz-_Ulvhedin Opublikowano 7 Listopada 2008 Zgłoś Opublikowano 7 Listopada 2008 świetna zabawa słowem :) Bardzo mi się podoba :)) Serdecznie pozdrawiam...
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pozdrawiam :)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A więc tańczmy wszyscy razem, a więc bawmy się obrazem :)
Wiechu J. K. Opublikowano 9 Listopada 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Listopada 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję i pozdrawiam :)
Rekomendowane odpowiedzi