GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 *która mi pióro przywróciłaś, tobie, wyznam, że na przekór nocy bezładnej piszę nieostateczny wiersz, balladę przeklęstwa mojego. albowiem zabłądziłem w najjaśniejszej cząstce bezświetlności, o!, beznadziejności, która się stajesz chwała ludziom z dobrym alibi, a pokój nam sza! ... ... ...
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 wracam po długiej nieobecności i boję się cholernie, że wracam nieprzystosowany. niemniej, proszę Was o komentarze, jakiekolwiek by były. no i o te 'znaczki', plusy, minusy etc. dzięki/Gas :)
czarny-tulipan123 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 GASPAR VAN DER SAR - Ras Red Nav Rap Sag
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ?
czarny-tulipan123 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 Pamiętaj, że w komentarzy nie może być DRUKOWANYCH Z DUŻYCH LITER i znaków specjalnych. Jak tu jest wyżej napisane:proszę o zmianę nicka.Co jest niezgodne z regulaminem.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 25 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 bardzo bym sobie chciał go zmienić, tzn. napisać normalnie, ale jakem wymyślił na początku, tak jest, bo zmiana nie jest możliwa. a jak dotąd nikomu nic nie przeszkadzało, więc nie bardzo rozumiem, o co Panu chodzi. pozdrawiam serdecznie/Gas :)
czarny-tulipan123 Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 GASPAR VAN DER SAR;proszę się nie tłumaczyć, tłumaczą się winni.
styks Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 podoba mi się klimat i "przeklęstwo" nie drażni - pasuje! z Antygony "Tak ona, trupa dojrzawszy nagiego, Zaczyna jęczeć i przeklęstwa miotać Na tych, co brata obnażyli ciało. I wnet przynosi garść suchego piasku, A potem z wiadra, co dźwiga na głowie,"
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ostatnio jestem po ponownej lekturze 'antygony', może to dlatego, w każdym razie zostawiam jak jest ;) dzieki za plusa :))/Gas
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to proszę mnie nie oskarżać, czepiają się ludzie, którzy nie mają nic do powiedzenia pozdrawiam./Gas
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 26 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki mimo tego ;) cóż, powrót nie zawsze jest udany pozdrawiam/Gas :))
Stefan_Rewiński Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 Ciekawie, pzdr. Stefan.
Pancolek Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 *przeklęstwo? Początek jeszcze co.ś zwiastuje, ale tutaj: bezświetlności, o!, beznadziejności, która się stajesz chwała ludziom z dobrym alibi, a pokój nam sza! ... ... ... to jakieś dziwne wygibasy już. Nie podoba mi się, Gasparze ;( Pancuś
Marcin Gałkowski Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 sam nie wiem. jest na granicy... ale podoba mi się=) ciekawy tekst. pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Nie rozumiem do czego potrzebne są te graficzne " fikołki ". Nie wnoszą niczego do tekstu a sprawiają wrażenie jakiegoś upozowania/ niewiary w słowo. Najjaśniejsza cząstka bezświetlności i wykropkowana puenta - wydumane ponad miarę. Źle.
adam sosna Opublikowano 27 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 szukam błędu u siebie zawsze Pchle wybacz nie rozumiem tylko tych co uparci gromią archaizmy ja uważam tu za usprawiedliwione jak i forma graficzna mi pasuje (chociaż osobiście nie lubię takich zagięć) pozdrawiam i cieszę się z powrotu
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, pzdr, Gas.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki mimo tego ;) cóż, powrót nie zawsze jest udany pozdrawiam/Gas :)) zdaje się że poplątałam gałki :( pisanie nieostatnich wierszy jest faktycznie straszliwym przeklęstwem podoba mi się jajeczność owego wybacz krechę, jako ja sobie wybaczyłam ;) :) jasne, że wybaczam i dziękuję :) pozdrawiam najserdeczniej/Gas :)
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ano że dziwne, to ja wiem, Pancusiu. no cóż, spodziewałem się, że zostanie dziwnie odebrany mimo wszystko dzięki :) pozdry/Gas
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 27 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki. pozdrawiam/Gas :)
Rekomendowane odpowiedzi