katherina cloud Opublikowano 24 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 a jak ty odejdziesz i nie będzie już miłości to ja sama ze sobą położę się w lesie na mokrej trawie sama ze sobą będę szczęśliwa będę w snach uciekać od rzeczywistość będę deptać chmury bez ciebie poradzę sobie poradzę albo i nie
a._mrozinski Opublikowano 24 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 24 Października 2008 Nawet nienajgorzej. W każdym razie ja zaczynałem na niższym poziomie. Obok nudnych i przemaglowanych sto razy ucieczek od rzeczywistości w snach i mokrej trawy jest ciekawe deptanie chmur. I jakaś pointa, może nieszczególnie dobra, ale jest, co wcale nie jest oczywiste w tego typu wierszach. Moim zdaniem ten utwór pokazuje, że stać Cię na więcej, że jeśli się postarasz, to naprawdę może być w przyszłości nieźle. Arek
Piotr_Płoszaj Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 odczytałem to jako subtelny erotyk, mam nadzieję, że jest to erotyk, bo jak żle odzcytałem, to wyjdzie na to, że jestem zboczony :P Podoba się :) Pozdrawiam i czekam na ostrzejszy :)))
lubię latawce Opublikowano 25 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2008 hmmm.... subtelny erotyk? ależ nie, i w dodatku z tym samym warsztatowym bykiem "uciekam od rzeczywistość" desolee ;/
Tomasz_Biela Opublikowano 26 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2008 były tutaj gorsze i są jeszcze odnośnie wierszy pewnego autora płci przeciwnej do mojej / czytaj i pisz pisz i czytaj zobaczymy uszanowanie /
Rekomendowane odpowiedzi