JacaM Opublikowano 20 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 20 Października 2008 jestem pierdolonym kundlem wywyższają mnie śmietniki nie mylę win z winem i bełtam czerwień zaczynając od krwi macie rację mądrale ci głodem nasyceni bogaci biedą łatwiej niosą sztandary idąc za głosem
Hania K. Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 Żeby takie coś wisiało tutaj, to już obraza. Najgorszy wiersz na forum to mało powiedziane! Hania.
Marcin Gałkowski Opublikowano 21 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2008 sam nie wiem. spłynął po mnie jakoś. obojętnie.
M._Krzywak Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 i za ciąg dalszy.
Agata_Lebek Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Widać, że czytasz JacaM, to czytaj dalej, ale nad pisaniem to się jeszcze zastanów ;)
Fanaberka Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 Na kolanie w pięć minut, taklie splunięcie?
Magda_Tara Opublikowano 22 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2008 piedestał z klapą ? - klapa.
Rekomendowane odpowiedzi