lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 jest podobno taka czapka niewidka, szalony cylinder Boga lub diabła; to chyba jest któregoś z nich sprawka, któryś tutaj palce maczał * pani jest - pani jest lirycznie popierdolona! kto to widział czekać w windzie dziesięć lat gdy mieszkanie stoi puste, gdy na dzwonku ślady ust a pani w windzie ciągle czeka góra-dół pani jest - pani jest nieprzyzwoicie celująca ja szukałem takiej puenty całe życie skoro wreszcie spadło na mnie to nieszczęście (ukochane) - możesz usiąść w mojej szafie, pomilczymy pełnym zdaniem
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to z miłości czy z litości? ;))
Gość Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to z miłości czy z litości? ;)) Z obiektywnej sympatii do twórczości (i nie tylko) ;))
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to z miłości czy z litości? ;)) Z obiektywnej sympatii do twórczości (i nie tylko) ;)) ok, jestem ustatysfakcjonowana (i nie tylko :P) :)) mądry z Ciebie chłopak ^^
Toby Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 [quote]możesz usiąść w mojej szafie w szafie było fajnie..kiedyś sam sie chowałem..tylko do dzis nie wiem po co:)) pozdr.
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w szafie było fajnie..kiedyś sam sie chowałem..tylko do dzis nie wiem po co:)) pozdr. w szafie było fajnie... a ja miałam łóżko piętrowe i kiedy byłam mała a nawet jeszcze mniejsza to zaciemniałam sobie pierwszy pokład grubymi chustami i jeju, ale było fajnie :) zdrówko! angie
Bernadetta1 Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Latawcu miły:)..no gdyby nie ten pierwszy wers to bym napisała genialny:):);) już w warsztacie mi to zgrzytało, ale wola autora:):)...dobry wiersz...pozdrawiam
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja myślę, że "grzeczny" wers popsułby mi... humor :P a tak, kiedy czytam, to się nawet sama z siebie uśmiecham. dzięki że jesteś, pozdrawiam serdecznie.
Magda_Tara Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zachwyt i ....milczenie "pełnym zdaniem" !!!!! Super, wszystko na swoim miejscu !! :)))))))))
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki, dzięki :) pozdrawiam serdecznie, andżelka
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie może się nie podobać komuś, kto niemal codziennie jeździ windą a to na trzecie, a to na dziesiąte :) Śliczne! awaria windy - głowa pięknej sąsiadki sama zjeżdża w dół
kasiaballou Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 kasia pamięta z warsztatu, kasia dostała wtedy cukierka ;) kasia będzie czytać Latawce. Pozdrówki :)
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nie może się nie podobać komuś, kto niemal codziennie jeździ windą a to na trzecie, a to na dziesiąte :) Śliczne! awaria windy - głowa pięknej sąsiadki sama zjeżdża w dół hii :p na trzecie do żony, a na dziesiąte to po co? oj, zagalopowałeś się, Boski ^^ /bardzo dwuznaczne (tak tak) to Twoje haiku :P pozdrawiam serdecznie
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. tak, cukierka wyborczego :P /kurcze, po coś przypomniała; znowu mnie diabeł kusi :P cmok serdeczny, angie
Boskie Kalosze Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Jak to po co na dziesiąte? Wyprowadzić psa, żeby sobie trochę... polatał :) [quote]bardzo dwuznaczne (tak tak) to Twoje haiku :P Zaraz dwuznaczne. Raczej katastroficzne: straciła głowę ;) Jeszcze raz gratuluję kolejnego wiersza.
Pancolek Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Dobre. Pokazałaś gniotom, że ich miejsce w koszu, a nie w P. + Pancuś
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Pancolku! nic nikomu nie pokazywałam ;P buźka ;o)
Ania_Kos Opublikowano 19 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 miło! lubię szafy, wind się boję. ale to nic do rzeczy nie ma. zdecydowanie ( pierwsze słowo)
lubię latawce Opublikowano 19 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miłomibardzo, dzięki, pozdrawiam :)) andżelka
Rekomendowane odpowiedzi