Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 opowiedz coś o sobie o mnie dowiesz się z nocnych piosenek wiem tylko że wciąż żyjesz w tym płonącym domu wychodzisz z samego rana i stoisz ociekasz powietrze łapiesz skacowany wyciszony zupełnie wyciszony zupełnie skacowany jadę znowu w to miasto jadę bić się z tym miastem muzykę mu robić wróciłem z workiem przez ramię krwią na koszuli a trochę mnie tu nie było teraz staram się nazwać drzewo krzyk zapach kobietę cokolwiek jeszcze nie znam takich słów dopiero będę je łuskał z przekwitłych pól zeschłych dźwięków na słupach zbierają się ptaki wszystkie czarne jak wyjazd wcześnie rano z brudną kurtką dziurą w boku teraz Budgie szerokopasmówka (X 2008)
Espena_Sway Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 biorę tego bluesa, w ogóle bluesa lubię, czuję go tutaj :) pozdrawiam :*
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 dzięki;)
Patryk_Nikodem Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 po tytule spodziewałem się czegoś w klimacie 'anielogłowych hipstersów' :) pzdr
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 i tak bywa;) dzięki, pozdrawiam=)
Mirosław_Serocki Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 dokładam dobre słowo, bo warto. jedna zmiana mi się tu kręci, ale przemilczę.
Marcin Gałkowski Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 to ja za dobre słowo dziękuję Waści=) jakaż to zmiana, bom ciekaw okrutnie?;) pozdrawiam
H.Lecter Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 jeszcze nie znam takich słów dopiero będę je łuskał Wyłuskałem ile trzeba... Dobre to jest , Marcinie. Pozdrawiam.
jacekdudek Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 jest bluesowy i to czuję, chce się uderzyc w struny ale przede za Budgie, pozdrawiam
kunoichi Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 znaczy się, że blues artystów ;D (szampon & kefir z pomidorem ;p) lubię b., wiersz jest w tym klimacie, aż melancholia w mojej głowie zaśpiewała. spoko. pozdrawiam (nie szczerz złotych zębów;p)
Michał Kowalski Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 komentarze są chyba do innego wiersza niż ja czytałem. nie widzę tu nic ciekawego... a wręcz przeciwnie
Marcin Gałkowski Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 H. Lecter - cóż, dzięki za wizytę i wyłuskanie:) jacekdudek - Budgie rlz=). to dobrze, nie zdradzę chyba tajemniecy, jak powiem, ze taki miał być /do tego skłaniać=) kunoichi = już mam srebrne, nie martw się. ze złotymi ciężko, Wania mi się dzisiaj skarżył=) Michał Kowalski - prosta recepta: po prostu faktycznie czytaj inne wiersze. ale dzięki za zajrzenie tak czy tak. pozdrawiam
Stefan_Rewiński Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Ja też biorę i pozdrawiam.
Bernadetta1 Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 dla mnie też na plus:)...pozdr
Marcin Gałkowski Opublikowano 15 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 Bernadetta, Stefan Rewiński - to cóż, mnie wypada tylko dziękować=). więc dziękuję i pozdrawiam.
GASPAR_VAN_DER_SAR Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 jeśli komentarz mój, choć nic nie zdziała (jaki żal, że nie mogę zaplusować), pozostanie tu jako ślad, że jestem kolejną osobą, która uznała ten utwór za więcej niż niezły, warto go dodać. co też czynię. pozdro/Gasss :)
Marcin Gałkowski Opublikowano 16 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Października 2008 dziękuja=) pozdr
Marcin Gałkowski Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 hmm, dlaczego 'manieryczna'? dzięki za zajrzenie, pozdrawiam
Fagot Opublikowano 17 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 Nie ma to ja blues a ten jest naprawdę dobry Pozdrawiam
Marcin Gałkowski Opublikowano 17 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 17 Października 2008 cieszy mnie to=) dzięki i pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi