Wiechu J. K. Opublikowano 11 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 11 Października 2008 Nie wiem czy to była myśl Tak znienacka przez myślenie przeleciała Nie wiem, gdyż tak szybko uleciała Jak sen, co pamiętać zawsze chciałbyś Myśl to była zaniedbana Zapomniana i niechciana Lecz wróciła myśl odwieczna Taka dziwna, niedorzeczna W rzeczy samej, cóż to jest myśl Przemyśl to dokładnie, dłużej pomyśl Zajrzyj do umysłu powikłania Ciągle nie masz swego zdania Ja tak myślę, cóż tu myśleć długo Myśl jest pewnie czasu smugą Zapisaną w księdze wspomnień Dzisiaj, jutro w każdy dzień 2000
Ryszard Kuc Senior Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Panie Wiesławie,podoba mi się,jako kom.zamiściłem wiersz-refleksję pod tym samym tytułem,smuga czasu,pięknie Pan to ujoł, pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Dziękuję serdecznie, cieszy mnie to, że podoba się tobie mój wiersz sprzed wielu lat. Mów do mnie po prostu Wiechu :-)
Ryszard Kuc Senior Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Miło mi,Rysiek
kokopustelnik18 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 WIECHU RYCHU lubię wasze i nie tylko wasze wiersze za szczerość otwartość ważność glebie styl i tematykę pozdrawiam
Wiechu J. K. Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 koko pustelniku poważnie wesoły krytyku – wzajemnie :)
Marta Mil Opublikowano 15 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Października 2008 podoba mi się, ale...opuściłabym tu jeden jedyny wers, :"przemyśl to dokładnie, dłużej pomyśl", ...a poza tym ok (to oczywiście skromne moje zdanie), pozdrawiam ps. dobrze Pan to wymyślił
Rekomendowane odpowiedzi