kokopustelnik18 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym się spodziewał ze Bóg mnie wskrzesi a tu się okazało ze to była próba każdy dzień to taka próba On nas testuje co dzień ważne by nie poddawać się szatanowi by iść Jego droga to najtrudniejsze ale cóż to jest życie
Dziecko na niebie Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Jestem pod wrażeniem twoje wyobraźni,troche mi to przyypomnia Jonathana Carrolla :) Którego uwielbiam.
Gustaw_Stawski Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przyszło cui do głowy ze ten wiersz ma być taki? chaos pobudza wyobraźnie i ciekawość zwroty akcji niezbytnia konkretność czestochowa...
kokopustelnik18 Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. nie przyszło cui do głowy ze ten wiersz ma być taki? chaos pobudza wyobraźnie i ciekawość zwroty akcji niezbytnia konkretność czestochowa... rymy Częstochowskie czy często się chowa?:P
Gustaw_Stawski Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. czestochowa... rymy Częstochowskie czy często się chowa?:P rymy...
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym się spodziewał ze Bóg mnie wskrzesi a tu się okazało ze to była próba każdy dzień to taka próba On nas testuje co dzień ważne by nie poddawać się szatanowi by iść Jego droga to najtrudniejsze ale cóż to jest życie Przypomina mi się księga Hioba ze Starego Testamentu. Twoja „Sztuka Całości” to interesująca polemika na temat raju utraconego, raju wszakże odzyskanego dla tych co zawarli przymierze z Bogiem.
kokopustelnik18 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. rymy Częstochowskie czy często się chowa?:P rymy... tylko to tu widzisz?
kokopustelnik18 Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ja bym się spodziewał ze Bóg mnie wskrzesi a tu się okazało ze to była próba każdy dzień to taka próba On nas testuje co dzień ważne by nie poddawać się szatanowi by iść Jego droga to najtrudniejsze ale cóż to jest życie Przypomina mi się księga Hioba ze Starego Testamentu. Twoja „Sztuka Całości” to interesująca polemika na temat raju utraconego, raju wszakże odzyskanego dla tych co zawarli przymierze z Bogiem. dziękuje jednak do dziel Boga mi dalko
Rekomendowane odpowiedzi