Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 inna sprawa że szczerość przed lustrem wygląda inaczej prawda dziewczyny ;P ps a typ pensjonarki jest nawet ok ;D
lubię latawce Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 mati? bo ja taka średnio kumata jestem - powiedz mi, co to znaczy kurde znaczy szczerość przed lustrem? :P
jasna Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Anndzia :-) tym razem już legalnie (czyt. jawnie) kopiuję do ulubionych. jasna :-)) P.S. Aha. Dla mnie bez poprawek proszę. ;-)
jasna Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Jimmy, przed lustrem naprawdę nie widać garba ;p
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyglądasz cudownie ;)
lubię latawce Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyglądasz cudownie ;) ha! :P czyli po prostu prawda bez udziwnień ;P super. to ja też chcę takiego męża. :P pa :*
lubię latawce Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. o żesz Ty :) ja myślałam, że pierwszy raz u mnie :) dzięki, jasna :)) zdrówko!!
Jimmy_Jordan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Magda ;) zależy jak stanąć a Gwyneth widziałem wczoraj w tv
Almare Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. wyglądasz cudownie ;) -wybrnął, uff...nawet z gracją. ;))
jasna Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Angeliko, a skądże! Pierwszy raz ośmieliłam się. Mary Lou ;-) I co? oparta była o ścianę? Możesz używać mojego prawdziwego imienia :D MARY LOU
lubię latawce Opublikowano 13 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 jasna, ale kogo Ty się wstydzisz, starego ogra? ;P (kurczę, ani się spostrzegłam, a już 8 mcy :P) pozdrawiam Cię serdecznie.
JacekSojan Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 WERS który zakwestionowałem nie jest nawet wulgarny (to przełknąłbym); ten wers jest prymitywny, prostacki; wulgaryzm na właściwym miejscu a swoją urodę; J.S
lubię latawce Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 póki nie wymyślę niczego lepszego, ten prostacki wers będzie tam siedział =) kochaj albo rzuć... (wiem, wiem, to też prostackie)
BlackSoul Opublikowano 14 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 ja pokochałam całe prostactwo jakie się ukrywa we wierszu :)
lubię latawce Opublikowano 14 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 14 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. miło mi, Soul, thank U :) angie
Baba_Izba Opublikowano 18 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Nie będę wdawać się w dyskusję:"może zostać" lub "powinnaś zmienić"! Może być tak i tak, a może jeszcze inaczej. To zależy tylko od Ciebie; jak to w Tobie siedzi. Mnie wiersz leży bardzo, bardzo! Serdeczności - baba
lubię latawce Opublikowano 18 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. to super, Babo (przede wszystkim, żeś wróciła!) cmok :** cieszę się
Rekomendowane odpowiedzi