kokopustelnik18 Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 a ja tu jestem poeta misyjnym z własna mała armia;p a tak szczerze my swoje oni swoje a życie dalej życiem.....
Dziecko na niebie Opublikowano 12 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Armia?Aniołów,poetów czy małych lucyfrów(prosze nie)?III wojna światowa ,nie potrzebna
Wiechu J. K. Opublikowano 12 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 12 Października 2008 Niemy Krzyk napisal: "Pewien ksiądz w Mediolanie zamiast chrzcić dzieci, poświęcał je szatanowi. Wg mnie najlepszym jego orężem są po prostu pieniądze." Szataniśći i inni słudzy szatana przybierają rożne formy, więc nic dziwnego nawet ksiądz uległ pokuszeniu. Wilki, a raczej wilkołaki przebierają się w niewinne owieczki i mnożą zło dla własnej korzyści, czasami nieświadomie, lecz w większej mierze świadomie wybierając drogę zła.
kokopustelnik18 Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. pl.youtube.com/watch?v=S0DQjkYdtmg zobacz se to a zrozumiesz;p armia wspierających mnie przyjaciół;p
Niemy Krzyk Opublikowano 13 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2008 Niestety z Panem Wiesławem muszę się zgodzić. Niestety też 75% księży słysząc słowo szatan puka się w głowę. Co do książki: nie jest monotematyczna. Do głosu doszedł też psycholog i socjolog.
Rekomendowane odpowiedzi