Katarzyna Bielińska Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 szpitalna sala- krzesło przy łóżku wciąż puste
Waldemar Talar Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szpitalna sala wolne krzesło przy łóżku zajęte przez żal Bardzo smutny obrazek Katarzyno. Ale los kapryśnym jest malarzem ... radości życzę
jasna Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sugestywny obraz Kasiu. Dobrze zapisany. Pozdrawiam :-))
Boskie Kalosze Opublikowano 6 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że to tylko imaginacja? Smutne bardzo. okno w izolatce na oścież kasztany i rosa
Katarzyna Bielińska Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Mam nadzieję, że to tylko imaginacja? Smutne bardzo. okno w izolatce na oścież kasztany i rosa W moim przypadku i moich bliskich "puste krzesło" jest imaginacją... Niestety miałam okazję ostatnio zaobserwować taką sytuację u innych... Ps. Podoba mi się Twoje haiku. Nawet bardzo. Pozdrawiam, Kasia
Katarzyna Bielińska Opublikowano 6 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 6 Października 2008 Dzięki Waldku:) Madzieńko, Tobie także serdecznie dziękuję! Pozdrawiam, Kasia
allena Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 można "wlać" trochę optymizmu:) szpitalna sala- krzesło przy łóżku jeszcze ciepłe pzdr.:) a.
Katarzyna Bielińska Opublikowano 9 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo optymistyczna i ciekawa wersja:) Pozdrawiam, Kasia
Ania_Ostrowska Opublikowano 9 Października 2008 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szpitalna sala tylko krzesło jeszcze puste pozdrawiam - Ania
Katarzyna Bielińska Opublikowano 10 Października 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Października 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. szpitalna sala tylko krzesło jeszcze puste pozdrawiam - Ania Ja również ciepło pozdrawiam Anię:))) Kasia
Rekomendowane odpowiedzi