Mr._Żubr Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 a kiedy zaprosi mnie do siebie kuba wojewódzki zrobi to tylko dlatego że wierszę pisze ja będę przeklinał a ludzie będą klaskać i wszystkim będzie to pasowało na koniec wszyscy wezmą ile się należy rozejdą się do domów przekazując sobie w myślach znak spierdalaj a kiedy ty zaprosisz mnie do siebie zrobisz to tylko dla dennego filmu pięciu papierosów i trzech orgazmów* ja będę dyszał a ty będziesz jęczeć będzie to pasowało nam obojgu zaprawdę powiadam ci rozstając się nie przekażemy sobie żadnego znaku tak dla naszego wspólnego dobra _______________________ */ choć wszystko to możesz przeżyć sama
kasiaballou Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Ty, Panie Żuber jesteś amoralny wywrotowiec i właśnie sobie uświadomiłam (lepiej późno niż a nic) że ze mną coś nie tego, bo wierszyk mi się cholerkowo spodobał;) Pozdrówki:) kasia.
czarny-tulipan123 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Mr. Żubr; "zaprawdę powiadam ci". Wiesz gościu, kto się tak zwracał do ludzi? A po drugie obnażyłeś swoje skryte skłonności. Po trzecie:albo szpanujesz? Lub udajesz wielkiego Macho. Po czwarte:co to za fantazja pieczona w zakalcu. Po Piąte:poznałem, że trzymasz się jeszcze mamusinej spódnicy. Po szóste:"przekazując sobie w myślach znak spierdalaj". Po siódme;czy to nazwiemy wierszem? Po ósme:lecz się"ja będę dyszał a ty będziesz jęczeć" Co do dziewiątego:masz coś w domu pod sufitem? A dziesiąte:Zmień swoje zamiłowania.
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 żubrze, spodobal mi się ten przekrętny wiersz z jednym ale,zaprawdę daruj sobie skoro mamy miec jakies autorytety' sorki tylko to , bo reszta świetna
Mr._Żubr Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 kasiaballou To może znajdziemy sobie wspólnego terapeutę:Pczarny-tulipan123 Miało Cię tu nie być.zak stanisława Rozumiem, ale to moje podejście. I dziękuję:) Dzięki za komenty, pozdrawiam
Bernadetta1 Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. zgadzam się ze Stasią:)...ten jeden moment psuje cały wiersz...a szkoda bo naprawde dobry...:)..pozdr.
Pancolek Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 kiedy zaprosi mnie do siebie kuba wojewódzki zrobi to tylko dlatego że piszę wiersze będę przeklinał a ludzie będą klaskać i wszystkim będzie to pasowało na koniec weźmiemy ile się należy rozejdziemy się do domów ==> czea 'wszystkich' podmienić ;) przekazując sobie w myślach znak spierdalaja kiedy ty zaprosisz mnie do siebie zrobisz to tylko dla dennego filmu pięciu papierosów i trzech orgazmów* ja będę dyszał a ty będziesz jęczeć będzie to pasowało nam obojgu zaprawdę powiadam ci rozstając się nie przekażemy sobie żadnego znaku dla wspólnego dobra _______________________ */ choć wszystko to możesz przeżyć sama Ciekawy, ale nie powala, Żubrze. To co zaznaczyłem zdaje mi się za ograne na zaskoczenie. Może warto jeszcze podumać nad nim parę chwil? +/- Pancuś
Mr._Żubr Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Dzięki, Pancolku. Może coś jeszcze pokombinuję. Pozdrawiam.
Rachel_Grass Opublikowano 29 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 29 Września 2008 ja, ja chcę kombinować! :)kiedy zaprosi mnie do siebie kuba wojewódzki zrobi to tylko dlatego że wierszę pisze ---> Żubrze, czy z tymi końcówkami to jest zabieg zamierzony?ja będę przeklinał ludzie będą klaskać będzie to nam pasować na koniec wszyscy wezmą ile się należy rozejdą się do domów przekazując sobie znak pokoju spierdalaj *** kiedy ty zaprosisz mnie do siebie zrobisz to tylko dla dennego filmu pięciu papierosów i trzech orgazmów* ja będę dyszał ty będziesz jęczeć obojgu będzie to pasować zaprawdę powiadam ci rozstając się nie przekażemy sobie żadnego znaku tak dla naszego wspólnego dobra -------------------------------------- */ choć wszystko to możesz przeżyć sama dziękuję za uwagę, oto i moja wersja. pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi