Fagot Opublikowano 25 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 Postanowił nie zostać wyrzutem sumienia, pożółkłe liście i drzewo złamany człowiek - szary sznur pierwszy i drugi, teraz i kiedyś niezmiennie w pochylony kark, następnie nadchodzi sława, tłum kamer, wrzawa - temat na 5-szpal a przecież mógł wtedy spokojnie pić kawę przy Gare St. Lazare, nagość godności - nagi król wisi bujany przez ubranego kata
styks Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 te przecinki mnie drażnią reszta dzisiaj boli szumię radośnie
Marlett_oraz_Sosna Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Fagot!pożółkłe liście i drzewo złamany człowiek - szary sznur Wiersz bardzo nastrojowy. Nam się podoba.PozdrawiaMy.
bona Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Na pewno do wielokrotnego czytania, nie pozwala przejść obojętnie. Pozdrawiam:)
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Klimat mało radosny więc rozumiem, tak czy inaczej dzięki za ślad Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuję bardzo za miłe słowa i plus :-) Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Niedawno piłam tam kawę, więc trudno mi nad taką frazą obojętnie przejść:) Pokombinowałabym jeszcze, z interpunkcją także (może zrezygnować z niej?) Na pewno rozważę tą podpowiedz, a co do braku obojętności to chyba powinno mnie to cieszyć? Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. W takim razie zapraszam ponownie i dziękuję za ślad Pozdrawiam
Fagot Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Bardzo dziękuję Pozdrawiam
czarny-tulipan123 Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Przyczynki, urzynki, malinki, jeżynki... sumienie, wyrzuty, człowiek, kark, sznur, tłum, kamera, wrzawa - temat na 5-szpal; liście, drzewo, kawa, nagość, nagi król, kat:wisi bujany przez ubranego kata
Fagot Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. ??!!
adam sosna Opublikowano 28 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 jest dobrze - podoba mi się
Fagot Opublikowano 28 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dziękuje bardzo Pozdrawiam
Ewa_Kos Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 kiedyś byłam tam i do dziś pamiętam - wierszyk przypomniał:)) Dwa ostatnie wersy dla mnie bardzo dobre:)) pozdrawiam serdecznie:)) EK
Fagot Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki za miłe słowa i za plusa Pozdrawiam
Ona_Kot Opublikowano 30 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 a ja nie wiem. forma mi się podoba, ale brakuje tu czegoś jakby. nie wiem, czego więc siedzę cicho.
Fagot Opublikowano 30 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 30 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Tak czy inaczej dzięki za odwiedziny i wpis Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi