Bernadetta1 Opublikowano 25 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 25 Września 2008 trudne te Twoje wiersze Adolfik:)....ale wpadam z ochotą bo lubię rymy:)...a te u Ciebie sa super..pozdr.
zak stanisława Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 pierwsza mnie kłuje , ( i draznią mnie te przecinki, myslniki, tyle ich jest! - ale to takie tam moje) ale reszta taka adolfowa i nawet niezle poprowadzona- buntowniku!
adolf Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 dzieki zawgoląd i komenty, ale to dopeiro wczesnawersja, jeszczem a wiele błeów niestety ;( pozdr.
Hania K. Opublikowano 26 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Podpisuję się pod tym komentarzem, bo też jest do niczego. Nawet skrócony: ściemasz! wiatr w dupki zagląda perkozom Dnia: Dzisiaj 17:39:29, napisał(a): Boskie Kalosze Komentarzy: 2534 Kolejne paskudztwo pod pięknym wierszem.
adolf Opublikowano 26 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :DDDDDDDDDDDDDD Ło żesz, a czemu mnie wiatr neichcezajrzeć w dupkę ;((( ja też chcę... pozdr.
Boskie Kalosze Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :DDDDDDDDDDDDDD Ło żesz, a czemu mnie wiatr neichcezajrzeć w dupkę ;((( ja też chcę... pozdr. Bo zamiast ponurkować, tylko wiersze piszesz :) A Hani to chyba zawróciłem w głowie tymi dupkami :) Gdzie kamień nie może tam perkoz kilka razy, jak mawiają zakochani ornitolodzy.
adolf Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :DDDDDDDDDDDDDD Ło żesz, a czemu mnie wiatr neichcezajrzeć w dupkę ;((( ja też chcę... pozdr. Bo zamiast ponurkować, tylko wiersze piszesz :) A Hani to chyba zawróciłem w głowie tymi dupkami :) Gdzie kamień nie może tam perkoz kilka razy, jak mawiają zakochani ornitolodzy. Ejj to ja się tu w Hani podkochuję... czyżby Hania bawiła się tylko moim uczuciem i... flirtowała tu ze wszystkimi :DDD??? pozdr.
Boskie Kalosze Opublikowano 27 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podkochujesz się? Przecież dla Kogoś tak wrazliwego na punkcie brzydkiego słownictwa jak Hania, musi brzmieć to wyjątkowo boleśnie. Sam popatrz: podkochuję się Mówiąc krótko: jednego konkurenta mam z głowy :)
adolf Opublikowano 27 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 27 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Podkochujesz się? Przecież dla Kogoś tak wrazliwego na punkcie brzydkiego słownictwa jak Hania, musi brzmieć to wyjątkowo boleśnie. Sam popatrz: podkochuję się Mówiąc krótko: jednego konkurenta mam z głowy :) o Mój Boże ;((( Nie dla mnie Hania, nie dla mnie! Ty to sobie cwaniaku pierwszy odkryłeś i celowo pozwoliłeś żebym tak napisał -- chciałeś mieć Hanię tlyko dla siebie... okrutnik!
Rekomendowane odpowiedzi