Tali Maciej Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 być może zabawny tak dla zabawy w rączkach dziecka puzzle z uporem składane w obrazy czasem może być szary zielony pomarańczowy jesienią jeziorem lub liściem albo metrum walca w rymach fleksyjnych gdzie bajda leśna i sowa huczy morałem a może biały jak twarz łagodnej Dumały litery jaki wiersz ma być www.culture.pl/pl/culture/artykuly/dz_lagodna_dumala www.filmpolski.pl/fp/index.php/463607_4
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Retoryka; rozważania w dobrym warsztacie i tyle; nie rozjaśniło mi w głowie; oczekiwałam recepty - wiem, wiem - takowa nie istnieje, jednak z ciekawości zajrzałam. Brakuje mi jednak konkluzji końcowej - akcentu, odniesienia. Pozdrówki kasia.
ginger soul Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Nie wiem, czy to błąd, być może ja żyję w błędzie, ale mnie się widzi "puzzle"... Poza tym oczywiście, nie można się nie zgodzić. Czekam na II. Pozdrawiam z nad układanki :)
Tali Maciej Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brakuje akcentu i odniesienia bo to dopiero pierwszy odcinek, a zamysł jest na telenowele(: pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. masz rację z tymi puzzlami, już poprawiłem to zapraszam i do następnego pozdrawiam
kasiaballou Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brakuje akcentu i odniesienia bo to dopiero pierwszy odcinek, a zamysł jest na telenowele(: pozdrawiam Ale szklaneczka kwintesencji nie będzie spadała przez pięć odcinków? Pozdrówki ;)) kasia.
Mr._Żubr Opublikowano 23 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Bez rewelki, ale nieźle. Czekam na resztę, ciekaw odniesień. Pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. brakuje akcentu i odniesienia bo to dopiero pierwszy odcinek, a zamysł jest na telenowele(: pozdrawiam Ale szklaneczka kwintesencji nie będzie spadała przez pięć odcinków? Pozdrówki ;)) kasia. się zobaczy również pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 23 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. dzięki Żubrze za odwiedziny pozdrawiam
Tali Maciej Opublikowano 24 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. i ja również pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi