Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Na wino zawsze pora, dz,pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nareszcie bratnia dusza, dz, pzdr.
Jimmy_Jordan Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 pięknywiersz bogaty znaczeniowo i w ogóle ma wszystko co w poezji lubię, motyw klepsydry już gdzieś chyba wykorzystywałeś (może nie motyw ale sam wyraz) dobrze pamiętam? ale ten jest mistrzowski, najlepszy wiersz od roku jaki czytam na orgu, no może pół roku, ale i tak. dałbym plusa, alem pousuwał swoje wiersze i muszę napisać 5, żeby plusować zdrówko Jimmy
Stefan_Rewiński Opublikowano 21 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Dzięki Jimmy, aż tyle fajnego. Klepsydrze kiedyś w wierszyku pampersa założyłem. Pozdrawiam. Stefan.
Messalin_Nagietka Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 żaden korkociąg klepsydrze nie wydrze to co Stefan MN
Dariusz Sokołowski Opublikowano 21 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2008 Wiersz o zmaganiach z chorobą alkoholową. Pzdr.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dz Witku, pozdrawiam.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej o zmaganiach z czasem, dz, pzdr.
allena Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w klepsydrze to będzie "przewężenie", a szyjkę jak nie patrzeć ma butelka, bez względu na zawartość:) a.
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Raczej o zmaganiach z czasem, dz, pzdr. Ta, z czasem w aspekcie kultu Bachusa;)
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w klepsydrze to będzie "przewężenie", a szyjkę jak nie patrzeć ma butelka, bez względu na zawartość:) a. "Szyjka" ma wiele znaczeń, pozdrawiam, Stefan.
nocna zmora Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy "zegary" to nick zegarmistrzów czy pokątnych producentów procentów? Czy wino da się pędzić? W poincie powinien być: absynt!
Dariusz Sokołowski Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Czy "zegary" to nick zegarmistrzów czy pokątnych producentów procentów? Czy wino da się pędzić? W poincie powinien być: absynt! albo absolut;)
allena Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w klepsydrze to będzie "przewężenie", a szyjkę jak nie patrzeć ma butelka, bez względu na zawartość:) a. "Szyjka" ma wiele znaczeń, pozdrawiam, Stefan. no, może być też krawcowa (bo szyje) :) a.
Gość Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. "Szyjka" ma wiele znaczeń, pozdrawiam, Stefan. no, może być też krawcowa (bo szyje) :) a. To chyba fajnie, że poezja pozwala na tak wiele znaczeń, nie? Czyż nie o to właśnie chodzi? Przy pierwszym czytaniu na pewno nie pomyślałaś o maszynie do SZYCIA i na tym zasadza się wszystko. Pozdrawiam
allena Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no, może być też krawcowa (bo szyje) :) a. To chyba fajnie, że poezja pozwala na tak wiele znaczeń, nie? Czyż nie o to właśnie chodzi? Przy pierwszym czytaniu na pewno nie pomyślałaś o maszynie do SZYCIA i na tym zasadza się wszystko. Pozdrawiam no nie, o maszynie do szycia, że to też szyjka nie pomyślałam:) a.
Gość Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. To chyba fajnie, że poezja pozwala na tak wiele znaczeń, nie? Czyż nie o to właśnie chodzi? Przy pierwszym czytaniu na pewno nie pomyślałaś o maszynie do SZYCIA i na tym zasadza się wszystko. Pozdrawiam no nie, o maszynie do szycia, że to też szyjka nie pomyślałam:) a. Zaskoczyłaś mnie, naprawdę; byłem pewny że przemyślałaś wszystkie warianty ;)) Pozdro
allena Opublikowano 22 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. no nie, o maszynie do szycia, że to też szyjka nie pomyślałam:) a. Zaskoczyłaś mnie, naprawdę; byłem pewny że przemyślałaś wszystkie warianty ;)) Pozdro e tam:) a.
Stefan_Rewiński Opublikowano 22 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 22 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. w klepsydrze to będzie "przewężenie", a szyjkę jak nie patrzeć ma butelka, bez względu na zawartość:) a. Niech tam, pozdrawiam dyskutantów, dz.
Rekomendowane odpowiedzi