joaxii Opublikowano 13 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 13 Września 2008 łóżko jest wąskie jak kładka. brak miejsca by być obok. wokół słowa. bezwonne i nieważkie cisną się do gardła jak woda. papierowe łódki niosą to czego nie ma. ona jest struną nigdy muzyką. nie wie czy wystarczy jej altruizmu by się wyłączyć. natręctwo myśli uciec uciec czekać w ogniu. aż nikt nie przyjdzie
Tomasz_Piekło Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 A dla mnie jak najbardziej. Wczoraj czytałem i widzę, że przycięte nieco - na korzyść. Pozdrawiam
Messalin_Nagietka Opublikowano 14 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2008 gość ma swój styl przypomina mi por- tera na haju może to i złuda - nie po- trafiłem tak spiewać może nie próbowałem albo nie nagrałem co do wiersza - łózko struna i wyraz wąskie to zapamiętałem druga część strasznie mi się rozmywa choć okulary mam na nosie MN
H.Lecter Opublikowano 15 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2008 wokół słowa. bezwonne i nieważkie wciskają się do gardła jak woda. papierowe łódki niosą coś czego nie ma. tu bym pomajstrował. słowa nieważkie...jak woda - woda to jednak konkret, fizyczność. słowa - to woda/ treść, łódki - niosą/ nieniosą co ? również treść ? treść na treści ? trochę karkołomne. W sumie materiał na dobry wiersz.
Agata_Lebek Opublikowano 16 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Nic nie zmieniaj ;) Plus. Pozdrawiam.
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Sprawne (jak zawsze) - w przerzutniach, w gierkach dwuznacznościami, w oszczędnej gospodarce słowem. Zawsze warto zajrzeć "pod ten nick":) ps. nucę sobie: Dzięki :) Też sobie nuciłam. Oglądając koncert z Chicago :)
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. A liczyłam na to, że między północą a 7 rano nikt nie zajrzał!!! :/ Żubrówka nie jest najlepszym doradcą w kwestiach warsztatowych ;) Dzięki :)
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt tak nie śpiewał, nie śpiewa i nie będzie śpiewał. I chyba tak powinno być :)
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) Wiersz w pierwszej wersji miał dedykację. Usunęłam ją sądząc, że tytuł będzie wystarczającą wskazówką. Woda określa bardziej zwrot "cisnąć się" niż "słowa" - ma to związek z osobą, której wiersz był dedykowany. Jak wrzucisz "Mojo pin" do wyszukiwarki, znajdziesz jej nazwisko, a potem również jej bio :) Pomyślę nad łódeczkami, może rzeczywiście są zbyt karkołomne, choć mi wydają się dość oczywiste "w świetle wydarzeń", którymi wiersz był inspirowany. Jakby co - chętnie wyjaśnię mój tok skojarzeń na privie - nie chcę psuć innym zabawy :) Bardzo dziękuję za przeczytanie i refleksję. Pzdr. j.
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Merci :)
joaxii Opublikowano 16 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 16 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki. Troszkę jeszcze wygładziłam, ale to już naprawdę tylko muśnięcia :) Pzdr. j.
Messalin_Nagietka Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt tak nie śpiewał, nie śpiewa i nie będzie śpiewał. I chyba tak powinno być :) akurat MN
Mirosław_Serocki Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 Witaj i pokaż, co potrafisz.
Espena_Sway Opublikowano 18 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2008 lekko, przyjemnie, ale dobrze. podoba mi się, zostawiam plusisko :) pozdrawiam Karolina :)
joaxii Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Nikt tak nie śpiewał, nie śpiewa i nie będzie śpiewał. I chyba tak powinno być :) akurat MN Czyżby przemawiała przez Ciebie pycha?.. ;)
joaxii Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. :) Coraz mniej, mój drogi, coraz mniej :)
joaxii Opublikowano 19 Września 2008 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. Dzięki :) pzdr., j.
Messalin_Nagietka Opublikowano 19 Września 2008 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2008 Zaloguj się, aby zobaczyć zawartość. akurat MN Czyżby przemawiała przez Ciebie pycha?.. ;) nie o mnie chodzi ale o te NIKT toż chyba pycha to u Zdzicha MN
Rekomendowane odpowiedzi